AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hannah Palm Anthracite/briliant blue XS

Zobraziť katalóg
Hannah Palm Anthracite/briliant blue XS
Lyžiarske rukavice - zimné dámske, nepremokavé s membránou
Kód:  SPT1555 Produktové číslo:  8591203368827
Hannah Palm Anthracite/briliant blue XS Predaj skončil

Hannah Palm Anthracite/briliant blue XS

Každý fanúšik zimných športov vie, že základom úspechu a dobrej zábavy je kvalitné vybavenie a teplé oblečenie. Preto vám prinášame tieto veľmi podarené rukavice českej značky Hannah. Tie sú primárne určené na stredné pohybové aktivity v náročných podmienkach - ako je napr. výkonnostné lyžovanie, snowboarding či zimný trekking. Vďaka materiálu, z ktorého sú vyrobené, sú vhodné aj na horské expedície.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z kvalitných materiálov
  • Nepremokavé, vetruvzdorné
  • Membrána Climatic ELEMENT+
  • Durathermová výplň
  • Pohodlné

Premyslené do posledného detailu

Túto membránu určite ocenia hlavne priaznivci športov v náročných zimných podmienkach. Tá totiž neprepúšťa vodu, je vetruvzdorná a má výbornú hodnotu priedušnosti. To sú vlastnosti, bez ktorých sa v extrémnych podmienkach určite nezaobídete. Rukavice navyše disponujú výplňou Duratherm, spevnenou dlaňovou časťou a spevneným zápästím s reguláciou obvodu. Môžete si ich nastaviť tak, aby vám v nich bolo vždy príjemne.

Poznámka:
» Všetky rukavice na bicykel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hannah Palm Anthracite/briliant blue XS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hannah Palm Anthracite/briliant blue XS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hannah Palm Anthrazit / strahlend blauen XS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hannah Palm Anthrazit / strahlend blauen XS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hannah Palm antracit / ragyogó kék XS.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií