Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Head Maria 23

Zobraziť katalóg
Head Maria 23
Tenisová raketa vypletená s vyvážením do hlavy, hmotnosť 220g, dĺžka 58.5 cm, plocha výpletu 500 cm2 (midsize veľkosť), grip veľkosti 0
Kód:  SPThd79 Produktové číslo:  726424579716 Stránky výrobcu

Head Maria 23

Head Maria 23 je dievčenská tenisová raketa pomenovaná po Márii Šarapovovej, slávnej tenisovej hráčke. Je určená pre dievčatá vo veku 6 až 8 rokov, ktoré s tenisom začínajú alebo už patria medzi pokročilejšie hráčky. Raketa je vybavená unikátnym prvkom pre odpruženie Damp, ten znižuje vibrácie, ku ktorým dochádza pri kontakte rakety s loptičkou. Malé tenistky určite očarí jej dizajn a veselé farebné vyhotovenie. Head Maria 23 je skvelou voľbou pre dievčatá, ktoré hrajú tenis pre radosť alebo sa chystajú venovať sa mu závodne.

Kľúčové vlastnosti Head Maria 23

  • Dievčenská tenisová raketa
  • Pre začiatočníčky aj pokročilejšie tenistky
  • Head Maria 23 určená pre dievčatá vo veku 6 až 8 rokov
  • Unikátny prvok Damp pre odpruženie
  • Znateľne znižuje vibrácie
  • Veselý dizajn
  • Farebné vyhotovenie: viac farieb

Veľkosť hlavy:
630 cm2

Dĺžka:
585 mm

Hmotnosť:
225 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Head Maria 23
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head Maria 23. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Head Maria 23.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií