AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hrudné pásy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Konektivita
Bluetooth
(14)
ANT+
(14)
Farba
Biela
(1)
Čierna
(14)
Červená
(1)
Modrá
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Hrudný pás slúži na monitorovanie tepovej frekvencie pri športe alebo inej fyzickej aktivite. Funguje ako súčasť športtesterovej súpravy, alebo len samostatne s pripojením k telefónu. S jeho pomocou môžete optimalizovať svoj tréning tak, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky. Čítajte ďalej pokiaľ chcete zistiť, ako si vybrať hrudníkový pás.

Pokračovať

Na čo je hrudný pás dobrý?

Hrudný pás sa hodí každému, kto vykonáva intenzívnu fyzickú záťaž. Využijete ho pri chôdzi, behu, jazde na bicykli, plávaní, aerobiku alebo lezení po skalách. K hrudnému pásu môžete navyše pripojiť aj iné zariadenia, ktoré zmerajú ďalšie faktory, ako je objem spálených kalórií, dĺžka kroku alebo čas cvičenia. Z toho všetkého si potom vo fitness aplikácii zostavíte komplexný prehľad každej aktivity.

i

Niektorý hrudný pás sa tiež dokáže prepojiť so zariadením posilňovne, ako je bežecký pás alebo rotoped, vďaka čomu získate ešte detailnejšie a presnejšie údaje.

Ako hrudný pás funguje?

Hrudný pás môže fungovať na dvoch princípoch. Optický senzor meria aktivitu s pomocou svetelných lúčov, ktoré vysiela LED dióda. Zaobstarať si môžete aj hrudníkový pás s elektronickým senzorom, ktorý meria impulzy zo srdca.

Hrudníkový pás s optickým senzorom a jeho pre a proti

Hrudníkový pás s optickým senzorom patrí medzi najobľúbenejšie.

  • Najčastejšie používaný.
  • Voľnejší a pohodlnejší.
  • Nemusí fungovať pre tmavšie odtiene pokožky.
  • Oneskorené výsledky.

Hrudníkový pás s elektronickým senzorom má svoje plusy aj mínusy

Hrudníkový pás s elektronickým senzorom je ideálny na dokonalé meranie.

  • Meria veľmi presné hodnoty.
  • Okamžite poskytuje jasné výsledky.
  • Musí byť veľmi tesne pripevnený – strata pohodlia.

Ako sa hrudný pás prepája s telefónom?

Hrudný pás používa jednu z dvoch technológií, vďaka ktorým sa pripája k telefónu alebo ďalším zariadeniam.

  • Hrudné pásy s Bluetooth používajú rovnaký signál, vďaka ktorému prepájate napríklad slúchadlá a reproduktory.
  • Hrudné pásy s ANT+ využívajú systém, ktorý najčastejšie nájdeme práve vo fitness vybavení. Ich výhodou je nízka energetická náročnosť, vyššia účinnosť prenosu a prepojenie s viacerými zariadeniami naraz.

Podľa čoho vybrať najlepší hrudný pás?

Hrudný pás sa typicky skladá z dvoch častí: pružného popruhu a puzdra, v ktorom je uložená tá podstatná časť – senzory a prenosové zariadenia.

Ako má vyzerať samotný hrudný pás?

Popruh na hrudný pás vyberajte podľa toho, ako ho plánujete využívať. Po prvé skontrolujte, či vám vyhovuje jeho rozmer – ten je typicky nastaviteľný. Potom sa pozrite na ďalšie vlastnosti. Na chôdzu alebo beh sa bude hodiť, aby bol protišmykový. Môžete si vybrať aj z niekoľkých farebných vyhotovení.

Na čo myslieť pri elektronickej časti?

Bez puzdra s elektronickými časťami funguje hrudný pás jedine ako inovatívny módny doplnok. Zamerajte sa preto pri výbere na to, aké technické vlastnosti sú pre vás dôležité. Zvážte tiež, na aké športy budete pás používať. Napríklad pre plávanie je nevyhnutné, aby bolo puzdro odolné voči vode. Hodí sa to však aj na suchu, pretože pot môže byť zradný.

Keď ste si už hrudný pás zaobstarali, jeho kúpou to nekončí. Ďalší krok je naučiť sa, čo namerané hodnoty znamenajú a ako podľa nich prispôsobiť svoj pravidelný tréning. S tým vám pomôže náš článok Tepová frekvencia pre efektívny tréning a spaľovanie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
17 položiek

Hrudné pásy

Hrudné pásy

V kategórii Hrudné pásy máme práve teraz na Alza.sk celkom 17 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hrudné pásy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hrudné pásy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hrudné pásy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hrudné pásy recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií