Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Husky Apol antracit M

Zobraziť katalóg
Husky Apol antracit M
Mikina pánska športová, mäkký a elastický materiál, veľ. M
Kód:  SPT3947 Produktové číslo:  8592287065152 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Husky Apol antracit M

Firma Husky špecializujúca sa predovšetkým na športové potreby vyšvihla svoju kvalitnú úroveň ešte o level vyššie. Pánska mikina oplýva moderným vzhledom a chváli sa hneď niekoľkými možnosťami využitia. Táto fešný mikina má sťahovacie kapucňu a je vyhotovená z priedušného a ľahkého materiálu. Mikina je veľmi teplá, a to vďaka flísovému materiálu, ktorý vaše telo zahreje. Kúpte si mäkkú, elastickú, športové mikinu vo veľkosti M, ktorá je vyhotovená v čiernej farbe. Mikinu môžete využiť ako pri športovej činnosti, tak na každodenné vychádzky do miest či práce. Jedná sa o unikátne spojenie štýlové vizáže a komfortného pohodlie. Nepremárnite šancu získať kvalitné mikinu, ktorú vám budú všetci závidieť.

Kľúčové vlastnosti

  • čierna farba
  • veľkosť: M
  • štýlový dizajn
  • zaistí teplo aj v chladnom počasí
  • flísový materiál

Parametre a špecifikácia

Veľkosť
M Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Veľkosť oblečenia

Veľkosť
M Hotovo!

Určenie a veľkosť

Určenie
Pánske Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Husky Apol antracit M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Husky Apol antracit M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Husky Apol anthrazit M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Husky Apol anthrazit M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Husky Apol antracit M.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií