Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Husky Billie vínová XL

Zobraziť katalóg
Husky Billie vínová XL
Motorkárska bunda lyžiarska dámska s membránou, veľkosť XL
Kód:  SPT10498 Produktové číslo:  8592287065336 Stránky výrobcu
Husky Billie vínová XL Predaj skončil

Husky Billie vínová XL

Ste vášnivá lyžiarka, ktorá miluje brázdenie upravených zjazdoviek viac ako čokoľvek iné? Hľadáte pohodlnú bundu, ktorá vás dokonale zahreje a budete v nej vyzerať skvele? Do tejto dámskej lyžiarskej bundy sa podarilo skĺbiť všetky tieto dôležité aspekty a vlastnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Dámska bunda s príjemným strihom
  • Veľké množstvo vreciek na uloženie vecí
  • Vybavená protisnehovým pásom
  • Aquablock Plus membrána
  • Farba: vínová
  • Veľkosť: XL

Buďte hviezdou na zjazdovke

Bunda značky Husky bola vyhotovená s maximálnym dôrazom na skvelý vzhľad a maximálnu funkčnosť. Tento špeciálny strih vám určite sadne ako uliaty a vy si budete užívať jazdu na lyžiach. Bunda je vybavená veľkým množstvom vreciek. Na ľavom rukáve nájdete miesto na uloženie skipasu. Vrecko na hrudníku a na vašich bokoch slúži na transport maličkostí. Vnútri bundy nájdete priestor na odloženie vašich okuliarov, ktorý je vybavený handričkou na ich údržbu. Ďalej je tu vrecko na umiestnenie vášho telefónu či mp3 prehrávača s vývodom pre slúchadlá.

Bunda bola vybavená kapucňou pre prípad nepríjemného počasia. V spodnej časti nájdete aj protisnehový pás, ktorý vás ochráni pred vniknutím snehu pod oblečenie. Zateplená membrána Aquablock Plus vás udrží v príjemnom teple aj za zlého počasia alebo v prípade častého kontaktu so snehom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Husky Billie vínová XL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Husky Billie vínová XL.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií