PET PET

Husky Boyard 4 zelený

Zobraziť katalóg
Husky Boyard 4 zelený
4,0 1 hodnotení
Stan pre 4 osoby, dvojplášťový stan s vnútornou konštrukciou, hmotnosť 3,9 kg, laminátové nosné prúty, vonkajší rozmer 210 x 400 x 130 cm
Kód:  SPT14902 Produktové číslo:  8592287072280 Stránky výrobcu

Husky Boyard 4 zelený

Ak hľadáte priestranný strán kombinovaný s praktickými kompaktnými rozmermi, potom stavte na model Boyard 4 od značky Husky. Jedná sa o priestranný dvojplášťový prístrešok s vnútornou konštrukciou. Vyniká nízkou hmotnosťou, ľahkou zbaliteľnosťou a jednoduchou montážou. Tieto vlastnosti ho predurčujú pre časté užívanie v oblasti všestrannej turistiky. Pozostáva z 2 predsiení opatrených samostatnými vchodmi, do ktorých sa zmestia všetky potrebné nevyhnutnosti. Nasleduje rozmerná spálňa, ktorá hravo pojme až 4 osoby. Disponuje plášťom i podlahou z kvalitných materiálov, ktoré garantujú nielen 100% odolnosť voči vonkajších vplyvom, ale aj dobrú priedušnosť a skvelý užívateľský komfort.

Kľúčové vlastnosti

  • Laminátové nosné prúty
  • Podlepené stehy
  • UV ochrana
  • Jednoduchá konštrukcia
  • Kompaktné rozmery
  • Užívateľský komfort
  • Odolnosť a priedušnosť
  • Hmotnosť iba 3,9 kg
  • Vonkajšie rozmery 210 × 400 × 130 cm
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat jestli je tento stan i do sněhu ? A jaké rychlosti o kilometrech v hodině síle větru odolá ?

Diskusia a poradňa k Husky Boyard 4 zelený
Príslušenstvo pre Husky Boyard 4 zelený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Husky Boyard 4 classic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Husky Boyard 4 classic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Husky Boyard 4 classic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Husky Boyard 4 zöld.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií