Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Husky Daily čierny XS

Zobraziť katalóg
Husky Daily čierny XS
Kabát páperový, s membránou, veľkosť XS
71,06 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPT3974 Produktové číslo:  8592287018615 Stránky výrobcu
Husky Daily čierny XS 71,06 € Rozbalené

Husky Daily čierny XS

Husky Daily čierny XS je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Dámsky páperový kabát značky Husky Daily s kapucňou vo veľkosti XS pristane každej žene a dokonale ju ochráni pred zimou v chladnom zimnom počasí. Prešívaný zimný kabát vyniká svojím módnym strihom a elegantnou čiernou farbou. Jeho veľkou prednosťou je kvalitná výplň z husacieho peria a nepremokavá úprava s membránou. Výberové husacie perie zaisťuje perfektnú tepelnú izoláciu. Je zložené z 90 % z páperia, ktoré zaručuje dostatočné teplo, a z 10 % jemných pierok, ktoré zabraňujú mechanickému namáhaniu peria.

Hlavné prednosti

  • Prešívaný páperový zimný kabát
  • Moderný strih
  • Výplň z výberového husacieho peria
  • Nepremokavá úprava s membránou
  • Praktická kapucňa
  • Bočné vrecká so zipsom

Funkčnosť aj elegancia

Elegantný čierny kabát je veľmi ľahký, výborne sedí a pohodlne sa nosí. Jeho jedinečný strih krásne zvýrazní váš pás a boky. V daždi oceníte jeho nepremokavú úpravu a praktickú kapucňu, ktorú si môžete stiahnuť podľa svojich potrieb pomocou šnúrky. Do veľkých bočných vreciek s uzatváraním na zips sa vám zmestí veľa dôležitých vecí. Kabátik sa hodí nielen na každodenné nosenie do práce, ale využijete ho aj vo svojom voľnom čase. Kúpte si na chladné zimné dni tento špičkový kabát, ktorý vás ochráni pred zimou, a v ktorom budete skvele vyzerať.

Doplňujúce informácie:

Vrchný materiál:
Husky Optimal 5000 - 100 % polyester (s nalaminovanou membránou)

Materiál podšívky:
100 % polyester

Výplň:
Výberové husacie perie 90/10

Vodný stĺpec:
5 000 mm

Priedušnosť:
5 000 g/m2/24 hod.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Husky Daily čierny XS
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií