Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Husky Musset -3 °C

Zobraziť katalóg
Husky Musset -3 °C
5 5 hodnotení
Spací vak múmiový letný, unisex, výplň: duté vlákno, max. výška postavy 185 cm, ľavé zapínanie, komfortná teplota 8 °C, limitná teplota 3 °C, extrémna teplota -3 °C, rozmery po zbalení 28×17 cm, hmotnosť 1100g
Kód:  SPTsc817 Produktové číslo:  8592287092301 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Husky Musset -3 °C

Ste milovníkom outdoorových aktivít a hľadáte pohodlný a ľahký spací vak? HUSKY Musset z radu MIKRO je určený pre teploty do -3 °C a ponúka komfortný spánok v miernych a teplejších podmienkach. Je vyrobený z veľmi kvalitných materiálov, disponuje zatepľovacím golierom, sťahovaním okolo hlavy a ramien, vreckami a kompresným obalom. Oceníte ho celoročne pri výletoch, cyklistike, turistike alebo trekingu, kedy vám zaistí dostatočné pohodlie a komfort.  

Kľúčové vlastnosti

  • Spací vak do mierneho počasia
  • Ľahký a pohodlný
  • Náplň z dutého vlákna
  • Komfortný
  • Systém pravý a ľavý zips
  • Zatepľovací golier

Použité materiály

Vonkajší materiál spacieho vaku je 70D 190T Nylon Taffeta/300T Nylon Baby Ripstop, čo je jemný, ľahký a veľmi priedušný materiál. Perfektne odoláva mechanickému poškodeniu a pretrhnutiu, má skvelé izolačné vlastnosti a odpudzuje vodu. Vďaka technológii Ripstop sa znižuje možnosť mechanického poškodenia a v prípade, že k nemu dôjde, zastavuje sa jeho samovoľné šírenie. 

Náplň je z dutého, polyesterového, syntetického vlákna. Vyniká skvelými izolačnými vlastnosťami, tvarovou pamäťou a nízkou hmotnosťou. Nepohlcuje vlhkosť, rýchlo usychá a je vhodné pre alergikov. Vlákno je potiahnuté vrstvou silikónu, čo mu dodáva ešte lepší účinok tepelnej izolácie a predlžuje životnosť.

Vnútorný materiál spacieho vaku je vyrobený zo Soft Nylonu, ktorý je syntetický, veľmi priedušný, príjemný a ľahký. Má dobré izolačné vlastnosti, a preto sa hodí pre spacie vaky vhodné do nízkych teplôt.

Doplňujúce informácie

Náplň:
1 × 150 g/m2 Supreme Loft

Konštrukcia:
Jednovrstvová

Príslušenstvo:
Kompresný obal

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Unisex Hotovo!
Obdobie
Letný Hotovo!
Výplň
Duté vlákno Hotovo!
Max. výška postavy
185 cm Hotovo!
Komfortná teplota
8 °C Hotovo!

Použitie

Určenie
Unisex Hotovo!
Obdobie
Letný Hotovo!
Výplň
Duté vlákno Hotovo!

Max. výška postavy

Max. výška postavy
185 cm Hotovo!

Teplotné rozsahy

Komfortná teplota
8 °C Hotovo!
Limitná teplota
3 °C Hotovo!
Extrémna teplota
-3 °C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 100 g Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Husky Musset -3 °C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Husky Musset -3°C levý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Husky Musset -3°C.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií