AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Imitácie hmyzu a živočíchov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dĺžka
10,5 mm
150 mm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Imitácie hmyzu a živočíchov sa stali jedným z obľúbených trikov rybárov, ktorí sa snažia prilákať ryby k udici. Dôvod? Realizmus. Vďaka dokonalým detailom a pohybu môžu tieto nástrahy ľahko oklamať aj tie najopatrnejšie ryby. Pozrite sa bližšie na to, ako fungujú a čím sú také špeciálne.

Pokračovať

Plávajúce imitácie

Plávajúce imitácie sa vznášajú na vodnej hladine a napodobňujú hmyz, ktorý sa vznáša alebo kladie vajíčka na vode. Môžu to byť imitácie vodných vážok alebo dokonca motýľov. Hmyz je tu hlavným inspiračným zdrojom. Detailné chrobáky alebo iný lietajúci hmyz sú ideálne na letné mesiace.

Keď hľadáte tú správnu plávajúcu imitáciu, dbajte na veľkosť, ktorá by mala zodpovedať skutočnému hmyzu v danom prostredí. Materiály ako mäkký plast alebo silikón sú často preferované pre ich realistický vzhľad a pohyb.

Potápavé imitácie

Na rozdiel od svojich plávajúcich náprotivkov, potápavé imitácie sa ponárajú do hĺbky. Tu nájdete širšie spektrum živočíchov – od lariev hmyzu až po malé rybky a kôrovce. Výber správnej veľkosti je základným kritériom. Materiály, ako je tvrdý alebo mäkký plast, sú obľúbené pre ich odolnosť a schopnosť realistického pohybu. Hmotnosť je tu kľúčová, pretože pomáha nástražnému hmyzu alebo živočíchovi potopiť sa do správnej hĺbky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
31 položiek

Imitácie hmyzu a živočíchov

V kategórii Imitácie hmyzu a živočíchov máme práve teraz na Alza.sk celkom 31 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné imitácie hmyzu a živočíchov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie imitácie hmyzu a živočíchov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie imitácie hmyzu a živočíchov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii imitácie hmyzu a živočíchov recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií