AD homeoffice PET

Inmotion S1

Zobraziť katalóg
Inmotion S1
Elektrobicykel – batéria LG Li-Ion 36V, 5.8Ah, menovitý výkon centrálneho motora 250W, hliníkový rám, karbónové kolesá, pneumatiky MAXXIS 20×1 1/18, Shimano 10 rýchlostí, 4 úrovne režimov jazdy, brzda Shimano M315, reťaz Shimano CN-HG53, disk 48T, dojazd pri využití elektrického pohonu 60–70km, LED displej, hmotnosť 14.7kg, nabíjanie 2.5–3h
Kód:  SPTes432 Produktové číslo:  6920146923145

Inmotion S1

Predstavujeme vám nádherný dizajnový elektrobicykel Inmotion S1, ktorý vás osloví elegantnými krivkami a inovatívnymi funkciami. Zatiaľ čo rám je vyrobený z veľmi pevnej a odolnej hliníkovej zliatiny, samotné kolesá zaujmú nekonvenčným dizajnom. Sú vyrobené špeciálnou technológiou japonskej spoločnosti Toray. Trojlúčové kolesá sú vyrobené z uhlíkových vlákien s tvarovaním hliníkových vlákien T800. Vďaka tomu sú kolesá ľahké, odolné a ľahko sa udržujú. 

Kľúčové vlastnosti elektrobicykla Inmotion S1

  • Ľahký hliníkový rám
  • Elegantné karbónové kolesá
  • 10-stupňová prehadzovačka Shimano
  • Centrálny motor s menovitým výkonom 250 W
  • Intuitívny LCD displej s ovládaním pomocou tlačidiel
  • Dojazd 60 – 70 km
  • Batéria Li-Ion 36 V, 5,8 Ah
  • Nabíjanie 2,5 – 3 hodiny
  • Hmotnosť iba 14,7 kg

Elektrický bicykel so špičkovými komponentmi

Na Inmotion S1 nájdete iba kvalitné a značkové komponenty, najmä značku Shimano. Je vybavený napríklad 10-stupňovou prevodovkou, takže budete mať dostatok prevodov na jazdu v akýchkoľvek podmienkach – kopcovitý terén, mesto, alebo rodinný výlet. Preto je tento model ideálnou voľbou takmer pre všetkých. Je určený pre mladých mužov a ženy, ale aj pre starších cyklistov. 

Samozrejmosťou sú silné diskové brzdy Shimano M315. Bez obáv sa môžete pustiť dole akýmkoľvek kopcom bez toho, aby ste sa museli báť o svoje zdravie. Kolesá sú vybavené 20" plášťami Maxxis. 

Inmotion S1 s dojazdom do 70 km

Inmotion S1 má vstavaný centrálny motor s menovitým výkonom 250 W a systémom snímačov krútiaceho momentu, ktorý zabezpečuje optimálny výkon motora v závislosti od intenzity točenia pedálmi a okolitých podmienok. Tým sa zvyšuje komfort jazdy. Za zmienku stojí, že uloženie batérie LG Li-Ion 36 V/5,8 Ah je vyriešené tak efektne, že si ju na prvý pohľad ani nevšimnete. je totiž uložená v ráme bicykla.

Riadidlá majú intuitívny LCD displej, ktorý zobrazuje všetky dôležité informácie, potrebné počas jazdy – napríklad aktuálna rýchlosť, prejdená vzdialenosť, úroveň asistencie, alebo zostávajúca kapacita batérie. Bezpečné a intuitívne ovládanie je zaručené tlačidlami, ktoré sú ľahko prístupné na ľavej strane riadidiel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Inmotion S1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion S1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Inmotion S1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Inmotion S1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Inmotion S1.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií