Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

InMotion V3S yellow

Zobraziť katalóg
InMotion V3S yellow
5 1 hodnotení
Jednokolka max rýchlosť 18km / h, dojazd 25-35km, váha 14,5kg, max nosnosť 120kg, predné aj zadné svetlo, BT, dotykový displej
Kód:  Inmotio02 Produktové číslo:  6920146962533 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

InMotion V3S yellow

Ste pripravení na to pohybovať sa rýchlejšie, pohodlnejšie a zábavnejšie? Spoznajte silu gyroboardu INMOTION V3S, ktorý je vybavený samobalanční technológií a ponúka skvelý dojazd až 35 kilometrov. Hoci svojou konštrukciou pripomína Jednokolky, v skutočnosti má pre väčšiu stabilitu kola dve. To pomôže úplným začiatočníkom k rýchlejšiemu naučenie jazdy a väčšej istote. O riadenie sa starajú gyroskopy pracujúci s rovnakou logikou, ako vozítka Segway. Rozbehnete sa jednoduchým pohybom tela vpred a čím viac sa nakloníte, tým rýchlejšie idete. Rovnaké je to s brzdením. Výsuvné teleskopické madlo na hornej strane slúži nielen k pohodlnejšiemu premiestňovanie, pokiaľ na gyroboardu zrovna nejdete, navyše tiež môže pomôcť pri koordinácii pohybov.

kľúčové vlastnosti

  • Ideálne pre rýchly pohyb po meste
  • Teleskopické madlo pre jednoduché premiestňovanie
  • Unikátny systém Bi-wheel zdvojeného kolesá pre väčšiu stabilitu
  • Dojazd až 35 km
  • Dobitie počas 120 minút
  • Bluetooth konektivita a zabudovaný reproduktor
  • Vode a prachu odolná konštrukcia
  • Predné a zadné svetlo

Bezpečný pohyb nielen po meste

Díky úzké konstrukci se budete moci pohybovat i ve stísněnějších podmínkách a dosáhnout rychlosti až 18 km/h. INMOTION V3S disponuje radom bezpečnostných prvkov ako červeným zadným brzdovým svetlom a širšími pedále na nohy s protišmykovou úpravou.Bezpečnosti pomáhajú taktiež senzory a programy starajúci sa o bezpečnostné vypnutie v prípade nebezpečenstva alebo šetrné spomalenie pri vybití batérie za jazdy. A kumulátor je bezpečne uložený v špeciálnom, nárazuvzdornom puzdre. Na jedno nabitie sa môžete pohybovať do vzdialenosti v rozmedzí 25 km do 35 km.Maximálna dojazdová vzdialenosť je závislá na štýle jazdy, povrchu terénu a hmotnosti jazdca.

Pohodlné cestovanie aj s muzikou

Výrobca pre nadšených zákazníkov pripravil tiež aplikáciu pre múdra zariadenia, s ktorou získate viac kontroly nad stavom svojho približovadlo a budete si môcť tiež monitorovať svoje cesty. Vnútri tela je ukrytý tiež dvojkanálový bezdrôtový Bluetooth reproduktor a vy si tak môžete spríjemniť jazdu počúvaním obľúbenej muziky. Boky stroja sú mäkčené penovými výstelky s kvalitným koženým povrchom, z jednej strany je nad výstelkou umiestnený vodeodolný dotykový ovládací panel.

Doplňujúce informácie:

Dojazd: až 25-35 km
Max. stúpanie: až 18%
Batérie: 288W 72V 4A lítiový akumulátor
Požiadavky na napájanie: AC 110-240 V
Doba nabíjania: 2 h
Odolnosť proti vonkajším vplyvom: IP55
Odporúčaná prevádzková teplota: -10 až 40 ° C
Výška pedálu od zeme: 10,5-11 cm

Parametre a špecifikácia

Výkon
450 W Hotovo!
Hmotnosť
14,5 kg Hotovo!

Výkon

Výkon
450 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
14,5 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre InMotion V3S yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion V3S yellow.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií