Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Elektronické výcvikové obojky pre psov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Zviera
Pes
(81)
Kôň
(1)
Krava
(2)
Koza
(1)
Veľkosť zvieraťa
Malé
(24)
Stredné
(33)
Veľké
(27)
Obrie
(5)
Všetky plemená
(40)
Maximálny obvod krku
10 cm
110 cm
-
Minimálny obvod krku
15 cm
60 cm
-
Šírka popruhu
1,5 cm
6 cm
-
Materiál
Nylon
(34)
Polyester
(1)
Textil
(3)
Plast
(37)
Guma
(1)
PVC
(27)
Minimálna hmotnosť zvieraťa
1 kg
20 kg
-
Maximálna hmotnosť zvieraťa
5 kg
100 kg
-
Farba
Čierna
(51)
Červená
(3)
Modrá
(6)
Oranžová
(11)
Reflexná
(2)
Svetlomodrá
(2)
Sivá
(1)
Tyrkysová
(1)
Zelená
(2)
Maximálny dosah vysielača
3 m
20000 m
-
Max. výdrž batérie vysielača
1,67 d
365,24 d
-
Max. výdrž batérie prijímača
1,67 d
365,24 d
-
Najnovšie objednávky

Ak sa trápite s výcvikom vášho psíka, pomôže vám elektrický obojok. S touto účinnou pomôckou sa maznáčik ľahko naučí základné povely, ide poslušne vedľa vás a neobťažuje okoloidúcich. Ako výcvikový obojok pre psa funguje, na čo konkrétne slúži a podľa akých parametrov vybrať ten najvhodnejší?

Pokračovať

Elektrický obojok pre psa využijete na efektívny výcvik

Elektrický obojok pre psa slúži ako rýchla a efektívna pomôcka chovateľa pre výcvik. Vďaka nemu svojho psíka ľahko odnaučíte zlému správaniu alebo ho naopak o niečo rýchlejšie a ľahšie naučíte základným povelom.

  • Elektrický výcvikový obojok pre psov by nikdy nemal byť bolestivý! Slúži ako impulz pre vštepenie reflexov.
  • Či už hľadáte elektrický obojok pre veľké psy, malé, alebo stredné, u nás si určite vyberiete.
  • Elektrický obojok na psa dáte ako každý iný. Pri správnom použití si ho psík nebude s výbojmi spájať.
  • Niektoré výcvikové obojky pre psov možno využiť na privolanie psa na väčšiu vzdialenosť či pri úteku pomocou GPS.

Ako funguje elektrický obojok?

Elektrické obojky fungujú na princípe výbojov, ktoré sú pre psíka nepríjemné, avšak nie nebezpečné ani zdravie ohrozujúce. Ak vás maznáčik neuposlúchne, bude upozornený zvukom, vibráciou alebo elektrostatickým impulzom rôznej intenzity. Súčasťou býva diaľkové ovládanie, ktorým obojok korigujete.

Zvyčajne má síce výcvikový obojok pes, ale existuje aj elektronický obojok pre mačky. Hodí sa predovšetkým v prípade, ak chcete púšťať mačku von.

Využite výcvikový obojok pre psa proti štekaniu, utekaniu alebo ťahaniu

Výcvikový obojok pre psa proti štekaniu, utekaniu aj ťahaniu vám veľmi uľahčí výcvik vášho maznáčika. Môžete ho využiť na akékoľvek zlé správanie, avšak vyššie spomínané prípady bývajú najčastejšie. Rozlišujeme tri typy.

Elektrický obojok proti úteku

Elektronický obojok pre psa proti utekaniu poslúži v prípade, že váš psík utečie alebo sa rozbehne za iným zvieraťom a nereaguje. V tomto prípade stačí pomocou diaľkového ovládania vyslať signál a povel zopakovať.

i

Utekanie priamo z vašej záhrady vyrieši elektrický obojok s ohradníkom

Uteká váš pes zo záhrady a už ju nemáte ako inak zabezpečiť? Riešením je elektrický obojok s ohradníkom. Ide o cievku, ktorou označíte priestor, kde sa môže pohybovať. Akonáhle ohraničený priestor prekročí, bude mu vyslaný elektrostatický výboj.

Elektrický obojok proti ťahaniu

Ďalej môžete využiť elektrický výcvikový obojok pre psa proti ťahaniu. Ak psík nie je schopný chodiť poslušne vedľa vás, stačí pomocou ovládača vyslať vibráciu alebo zvukový signál a gestom naznačiť, že požadujete, aby šiel vedľa vás a neťahal.

Elektrický obojok pre psa proti štekaniu

Elektrický obojok pre psa proti štekaniu vám pomôže vo chvíli, keď už je to neúnosné nielen pre vás, ale aj pre vaše okolie. Táto pomôcka má v sebe senzor, ktorý pri štekaní automaticky vydáva nepríjemný impulz.

Výcvikový obojok pre malé plemená aj veľké psy musí spĺňať určité parametre

Pri výbere sa zamerajte na niekoľko parametrov, ktoré sú dôležité pre výcvikové obojky pre malé plemená aj veľké psy. Správny výber vám zaistí maximálnu funkčnosť a pohodlie pre vášho maznáčika.

  • Hmotnosť a veľkosť zvieraťa je najdôležitejším ukazovateľom pre výber obojka. Zoženiete ho pre psíkov už od 3 až do cca 90 kg. Danej hmotnosti a veľkosti je potom prispôsobená intenzita impulzov.
  • Dĺžka obojka závisí na tom, aké plemeno vlastníte. Dĺžka sa pohybuje približne od 10 do 70 cm, teda je nutné zmerať aj obvod krku. Môžete sa tiež stretnúť s uvádzaním veľkostí S – L.
  • Vysielač obdržíte buď vo forme prijímača, ktorý je dodávaný súčasne s obojkom, alebo ho môžete prepojiť priamo s vaším smartfónom, pomocou ktorého ho ovládate.
  • Typ upozornenia býva obyčajne zvukový, vibračný a elektrostatický. Výcvikové obojky pre psa môžu fungovať tiež na princípe ultrazvuku alebo sprejového upozornenia.
  • Výdrž batérie je ďalším dôležitým ukazovateľom. Čím dlhšie vám batéria vydrží, tým lepšie. Dbajte o to, aby zostala nabitá aspoň 24 hodín. Šetrenie batérie umožní deaktivácia obojka.
  • Spôsob nabíjania môže byť buď batériový, alebo dobíjací. K batériovým je potrebné dokupovať batérie, z dlhodobého hľadiska je nabíjateľný elektronický výcvikový obojok pre psa výhodnejší.
  • Vodoodolnosť sa bude hodiť ako pre bežný, tak aj pre profesionálny výcvik. Lacnejšie výcvikové obojky síce odolávajú dažďu, ale nezvládnu ponorenie do vody.

Odporúčaná hmotnosť je pre elektrické obojky najdôležitejším parametrom. Podľa nej je totiž prispôsobená sila impulzov. Ak je vaše plemeno známe vyšším prahom bolesti, môžete zvoliť obojok určený trochu ťažším psíkom. Silu je možné prípadne, aj v prípade tých najsilnejších obojkov, zoslabiť.

Elektrický obojok podľa veľkosti psa – orientačná tabuľka

Takmer každý elektrický výcvikový obojok pre psa bude vhodný pre väčšinu psov od 5 do 50 kg. Problém nastáva v momente, kedy máte veľmi malého psíka do 10 kg, alebo naopak veľké plemeno nad 50 kg. Aj keď sú elektro obojky často dosť dobre upraviteľné, pre tých najmenších a naopak najväčší psíkov sa hodia špeciálne obojky. Ako ich vybrať?

Určenie Hmotnosť psíka Obvod krku Šírka obojka
Elektrický obojok pre malých psov do 10 kg 10 – 25 cm do 2 cm
Elektronický obojok pre stredné psy 5 – 50 kg 25 – 50 cm 2 cm a väčší
Elektrický obojok pre veľké psy nad 50 kg 50 – 75 cm 2 cm a väčší

4 jednoduché kroky, ako používať elektrický výcvikový obojok pre psa

Premýšľate nad tým, ako používať elektrický výcvikový obojok pre psa? Máme pre vás 4 jednoduché kroky, ktoré vás prevedú celým procesom od nadobudnutia až po samotný spôsob výchovy psíka.

  1. Po nasnímaní si v prvom rade pozorne preštudujte návod a pokojne sa o kúpe poraďte s odborníkom na psiu výchovu. Silu výbojov vyskúšajte najskôr na sebe – začnite na najnižšej hranici a postupujte ďalej.
  2. Reakciu psíka najskôr vyskúšajte na oplotenom pozemku, aby v prípade strachu nemohol utiecť. Elektrický obojok dajte psovi aspoň na týždeň len tak, aby si zvykol a nespájal si to s niečím nepríjemným.
  3. Pri prvom použití, napríklad pri začuchaní, ho najskôr zavolajte. Keď vás neposlúchne, vyšlite vibračný alebo zvukový signál a zopakujte povel. Ak príde, pochváľte ho.
  4. V prípade, že psík neposlúchol, vyšlite slabý impulz a opäť zopakujte povel – teraz už určite pribehne. Po niekoľkých takýchto pokusoch zistíte, že psík reaguje už len na signál.

Pre túlavých miláčikov sa bude hodiť výcvikový obojok s GPS

Výcvikový obojok s GPS ocenia predovšetkým majitelia zvierat, ktoré sa rady pohybujú ďaleko od domova alebo v ťažkom teréne. Vďaka GPS lokátoru umiestnenom na obojku dostane chovateľ presnú informáciu o tom, kde sa jeho psík nachádza. Elektrický obojok s GPS vysiela signál na základovú stanicu či aplikáciu v telefóne.

i

Elektrický obojok pre dvoch psov sa hodí na súčasný výcvik viacerých maznáčikov

Ak máte doma dvoch miláčikov a chcete ich vycvičiť súčasne, odporúčame kúpiť elektronický výcvikový obojok pre psy pre dvoch psov. Dostanete dva obojky s jedným prijímačom – to znamená, že ušetríte veľa času, námahy aj energie.

Elektrické obojky pre psov môžu mať dosah pár metrov aj niekoľko kilometrov

Elektrické obojky pre psy sú, čo sa dosahu týka, veľmi rozmanité. Tie najlacnejšie napríklad dosiahnu len okolo 50 metrov, čo sa hodí, keď napríklad psíka mávate prevažne na záhrade. Najlepší elektrický obojok potom môže mať dosah až 20 km a často je obohatený aj GPS lokátorom. Pomôže tak v prípade, že sa vám domáci maznáčik niekam zabehne.

Keď vyberáte výcvikový obojok, skúsenosti zákazníkov vám často pomôžu viac ako všetky parametre.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, maximálny dosah diaľkového ovládania 800 m, rádiové vlny, vodotesný a odolný voči nárazu, pre zviera s hmotnosťou od 6 do 29 kg, maximálna výdrž batérie 14 d, materiál PVC, obvod krku od 20 do 65 cm, šírka remienka 2 cm, čierna farba
69,90 €

2.
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, maximálny dosah diaľkového ovládania 300 m, vodotesný, pre zviera s hmotnosťou od 1 do 70 kg, maximálna výdrž batérie 7 d, materiál nylon
42,90 €

3.
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, vodotesný a proti štekaniu, pre zviera s hmotnosťou od 1 do 70 kg, maximálna výdrž batérie 182,62 d, materiál nylon
19,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
83 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
3,4 27×
HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 20
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, maximálny dosah diaľkového ovládania 300 m, vodotesný, pre zviera s hmotnosťou od 1 do 70 kg, maximálna výdrž batérie 7 d, materiál nylon
42,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HlmR100_0001
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,5 29×
Dogtrace Výcvikový obojok d-control 400
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, maximálny dosah diaľkového ovládania 250 m, rádiové vlny, maximálna výdrž batérie 365,24 d, materiál nylon
Zľavnené -5 %
109,90 € 115,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob133
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,5 29×
Dogtrace Výcvikový obojok d-control 600
Obojok pre psa – pre plemená všetkých veľkostí, výcvikový/elektronický, materiál: nylon, obvod krku do 75cm
157,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob134
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional 2000
Elektrický obojok – pre psy, pre veľké plemená, maximálny dosah diaľkového ovládania 2000 m, rádiové vlny, vodotesný, maximálna výdrž batérie 365,24 d, materiál plast, šírka remienka 2,5 cm
236,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob139
3,2 32×
HELMER elektronický protištekajúci výcvikový obojok pre psov TC 31
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, vodotesný a proti štekaniu, pre zviera s hmotnosťou od 1 do 70 kg, maximálna výdrž batérie 182,62 d, materiál nylon
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HlmR100_0002
4,4 19×
Bentech Elektronický výcvikový obojok D776
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, maximálny dosah diaľkového ovládania 800 m, rádiové vlny, vodotesný a odolný voči nárazu, pre zviera s hmotnosťou od 6 do 29 kg, maximálna výdrž batérie 14 d, materiál PVC, obvod krku od 20 do 65 cm, šírka remienka 2 cm, čierna farba
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob0267
5,0
Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional
Elektrický obojok – pre psy, rádiové vlny, vodotesný, maximálna výdrž batérie 365,24 d, materiál plast, šírka remienka 2,5 cm
236,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob138nad
3,0
HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 21
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, maximálny dosah diaľkového ovládania 500 m, vodotesný, pre zviera s hmotnosťou od 1 do 70 kg, maximálna výdrž batérie 7 d, materiál nylon
77,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HlmR100_0003
2,3
HELMER elektronický protištekací výcvikový obojok pre psov TC 32
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, vodotesný a proti štekaniu, pre zviera s hmotnosťou od 1 do 70 kg, maximálna výdrž batérie 7 d, materiál nylon
40,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HlmR100_0004
Bentech Elektronický výcvikový obojok T04L - Obojok pre psa Varianty
3,1
Bentech Elektronický výcvikový obojok T04L
Obojok pre psa – pre plemená všetkých veľkostí, nastaviteľný a výcvikový/elektronický, materiál: PVC, obvod krku od 20 do 70cm, šírka popruhu 2cm, čierna farba
57,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob0272
5,0
Dogtrace d-fence obojok pre ďalšieho psa
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, rádiové vlny, vodotesný a s nastaviteľnou silou impulzu, maximálna výdrž batérie 182,62 d, materiál nylon, obvod krku od 18 do 75 cm, šírka remienka 2,5 cm, čierna farba
102,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob132
2,5
HELMER elektronický výcvikový obojek TC 1000
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, maximálny dosah diaľkového ovládania 1000 m, vodotesný, maximálna výdrž batérie 3,75 d, materiál plast, obvod krku od 16 do 70 cm, šírka remienka 1,5 cm
104,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Helmer21_01
2,8
Petrainer Elektronický výcvikový obojok PET998D
Elektrický obojok – pre psy, pre stredné a veľké plemená, maximálny dosah diaľkového ovládania 300 m, rádiové vlny, s nastaviteľnou silou impulzu, pre zviera s hmotnosťou od 8 do 30 kg, maximálna výdrž batérie 14 d, materiál PVC, obvod krku od 20 do 56 cm, šírka remienka 2 cm, čierna farba
32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob0284
4,1
Dogtrace d-mute proti štekaniu
Elektrický obojok – pre psy, vodotesný, maximálna výdrž batérie 182,62 d, materiál nylon, obvod krku od 18 do 75 cm, šírka remienka 2 cm
Od  47,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob125nad
Bentech Vibračný výcvikový obojok D776V
Obojok pre psa – pre malé a stredné plemená, svietiaci a výcvikový/elektronický, materiál: PVC, obvod krku do 65cm, čierna a modrá farba
68,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob0664
1,3
Petrainer Protištekací obojok PET852
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, vodotesný, odolný voči nárazu a proti štekaniu, pre zviera s hmotnosťou od 8 do 30 kg, maximálna výdrž batérie 14 d, materiál nylon a plast, obvod krku od 20 do 65 cm, šírka remienka 2 cm, čierna farba
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob0291
1,0
HELMER obojok s prijímačom TC 1000
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, maximálny dosah diaľkového ovládania 1000 m, materiál plast, obvod krku od 16 do 70 cm, šírka remienka 1,5 cm, čierna farba
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Helmer21_02
1,0
Bentech Elektronický obojok T1000
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, maximálny dosah diaľkového ovládania 1000 m, rádiové vlny, vodotesný a s nastaviteľnou silou impulzu, pre zviera s hmotnosťou od 8 do 40 kg, maximálna výdrž batérie 7 d, materiál nylon a plast, obvod krku od 24 do 65 cm, šírka remienka 2 cm, čierna a oranžová farba
103,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob0270
1,0
HELMER obojok s prijímačom na TC 20
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, maximálny dosah diaľkového ovládania 300 m, materiál nylon, čierna farba
24,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HlmR100_0005
1,0
Bentech Vibračný protištekacií obojok T40V
Elektrický obojok – pre psy, nastaviteľný a proti štekaniu, pre malé, stredné a veľké plemená, proti štekaniu, materiál PVC, čierna farba
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob0275
Bentech Vibračný protištekací obojok V420
Elektrický obojok – pre psy, pre malé a stredné plemená, proti štekaniu, maximálna výdrž batérie 14 d, materiál PVC, čierna a zelená farba
44,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob0668
1,0
Bentech Vibračný protištekací obojok 655V
Elektrický obojok – pre psy, pre malé plemená, odolný voči nárazu a s nastaviteľnou silou impulzu, maximálna hmotnosť zvieraťa 5 kg, maximálna výdrž batérie 7 d, materiál nylon a plast, vzor prúžky, obvod krku od 20 do 50 cm, šírka remienka 2 cm, svetlomodrá farba
36,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPob0277
1,0
HELMER obojok s prijímačom TC 1000
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, maximálny dosah diaľkového ovládania 1000 m, materiál plast, obvod krku od 16 do 70 cm, šírka remienka 1,5 cm, čierna farba
36,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Helmer21_02
1,0
HELMER obojok s prijímačom na TC 20
Elektrický obojok – pre psy, pre plemená všetkých veľkostí, maximálny dosah diaľkového ovládania 300 m, materiál nylon, čierna farba
23,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HlmR100_0005
behanieBehanie so psom čiže canicross Chcete začať behať so svojim štvornohým spoločníkom a zháňate rady a tipy na prvý výbeh? Beh so psom môžete prevádzkovať aj na profesionálnej úrovni, kedy je táto aktivita nazývaná canicross. Či už to však chcete dotiahnuť na debnu alebo sa ísť občas len tak prebehnúť,...

Elektronické výcvikové obojky pre psov

V kategórii Elektronické výcvikové obojky pre psov máme práve teraz na Alza.sk celkom 83 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné elektronické výcvikové obojky pre psov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie elektronické výcvikové obojky pre psov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie elektronické výcvikové obojky pre psov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii elektronické výcvikové obojky pre psov recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií