AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

IODICA Aktívny jódový koncentrát 150 ml

Zobraziť katalóg
IODICA Aktívny jódový koncentrát 150 ml
5 1 hodnotení
Doplnok stravy – v tekutej forme,ktorý je vysoko vstrebateľný a v niekoľkých kvapkách uspokojuje 100% dennú potrebu jódu; neobsahuje ťažké kovy, je bez nežiaducich účinkov, nezaťažuje organizmus soľou a je čisto prírodného pôvodu z hlbín zeme - 0,11 €/ks
16,48 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  IODAKTDS568 Produktové číslo:  2
IODICA Aktívny jódový koncentrát 150 ml 16,48 € Momentálne nedostupné

IODICA Aktívny jódový koncentrát 150 ml

AKTÍVNY JÓDOVÝ KONCENTRÁT IODICA je doplnok stravy v tekutej forme, ktorý je získavaný z prirodzene vytvorených sedimentov z dna prehistorických oceánov a morí, ktoré sa formovali pred viac ako 35 miliónmi rokov na území Slovenskej republiky. Jód, ktorý obsahuje tento koncentrát, je vysoko vstrebateľný a vďaka svojmu prírodnému pôvodu zabraňuje predávkovaniu. Pri vypití väčšieho množstva je nadbytok jódu z tela vylúčený močom. Koncentrát jódu uspokojuje v niekoľkých kvapkách 100 % dennú potrebu jódu. Produkt neobsahuje ťažké kovy, je bez akýchkoľvek vedľajších účinkov, nezaťažuje organizmus soľou a je čisto prírodného pôvodu z hlbín zeme. Fľaštička obsahuje kvapkadlo, ktoré umožňuje presne odmerať potrebné množstvo a zmiešať koncentrát s vodou, alebo ho pridať do polievky, omáčky, mlieka, alebo iných nealkoholických nápojov bez toho, aby to malo vplyv na chuť pokrmu, či nápoja.

Vplyv jódu na zdravie človeka

Pomáha udržiavať zdravé kognitívne funkcie, prispieva k správnemu energetickému metabolizmu, zohráva dôležitú úlohu v správnej činnosti nervovej sústavy, pomáha udržiavať zdravý stav pokožky, prispieva k správnej funkcii štítnej žľazy a tvorbe hormónov.

Dávkovanie

Používajte raz denne 12 až 33 kvapiek v závislosti na veku. Denná spotreba jódu (mcg/deň)/dávka jódu (1 kvapka = 7,5 mcg). Deti do 5 rokov: 90 mcg/12 kvapiek. Deti 6 – 12 rokov: 120 mcg/16 kvapiek. Dospelí a deti> 12 rokov: 150 mcg/20 kvapiek. Tehotné a dojčiace ženy: 250 mcg/33 kvapiek.

Dávkovanie poskytuje 100 % denného referenčného príjmu jódu (RDP). Neprekračujte odporúčané denné množstvo jódu. Výrobok je vhodný pre vegetariánov a vegánov. Tehotné ženy a dojčiace matky by mali produkt používať po konzultácii s lekárom. Doplnok stravy by nemal byť používaný ako náhrada pestrej stravy.

Zloženie

Voda, aktívny jód: 91,6 mg/l. 100 ml balenie obsahuje 9,16 mg jódu, 233 mg vápnika, 78 mg horčíka, 18,4 mg draslíka a ďalšie minerály.

Skladovanie

Uchovávajte pri teplote 1 – 25 °C. Chráňte pred priamym slnečným svetlom. Uchovávajte mimo dosahu malých detí.

Kontraindikácie a vlastnosti

Pri precitlivenosti na ktorúkoľvek zložku lieku sa poraďte so svojím lekárom.

Prírodný produkt. Vo fľaši sa môžu vyzrážať stopy minerálov vo forme tmavo sivých častíc. Pred použitím dobre pretrepte. Dennú dávku jódového koncentrátu nemiešajte s menej ako 100 ml akejkoľvek tekutiny. Dátum spotreby je 24 mesiacov od dátumu výroby.

Zloženie

Voda, aktívny jód: 91,6 mg/l. 150 ml balenie obsahuje 13,7 mg jódu, 349,5 mg vápnika, 117 mg horčíka, 27,6 mg draslíka a ďalšie minerály

Parametre a špecifikácia

Forma
Kvapky Hotovo!
Objem
150 ml Hotovo!
Pre koho
Pre dospelých, Pre deti Hotovo!
Deti od veku
0,5 rokov (6 mesiacov) Hotovo!
Účinok
Na posilnenie imunity, Na trávenie a zažívanie, Na únavu a vyčerpanie, Na chudnutie, Na detoxikáciu organizmu, Pre gynekologické zdravie Hotovo!

Forma

Forma
Kvapky Hotovo!

Balenie

Objem
150 ml Hotovo!

Určenie

Pre koho
Pre dospelých, Pre deti Hotovo!
Deti od veku
0,5 rokov (6 mesiacov) Hotovo!

Účinok

Účinok
Na posilnenie imunity, Na trávenie a zažívanie, Na únavu a vyčerpanie, Na chudnutie, Na detoxikáciu organizmu, Pre gynekologické zdravie Hotovo!
Pre časť tela
Vlasy, Nechty, Pleť, Štítna žľaza Hotovo!

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky
Horčík Hotovo!

Typ

Typ
Minerály Hotovo!

Minerály

Druh minerálu
Magnézium, Kód, Draslík Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky produkty – draslík
» Všetky produkty – jód
» Všetky produkty – magnézium
» Všetky doplnky stravy na kožu
» Všetky doplnky stravy na nechty
» Všetky doplnky stravy na vlasy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IODICA Aktivní jódový koncentrát 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IODICA Aktív jódkoncentrátum 150 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií