AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

JRC – Spací vak Contact All Season Sleeping Bag 200 × 95 cm

Zobraziť katalóg
JRC – Spací vak Contact All Season Sleeping Bag 200 × 95 cm
1,0 1 hodnotení
Spací vak – spoľahlivý celoročný spací vak s vodoodolnou povrchovou úpravou vonkajšieho plášťa, hrubá vrstva dutých vlákien a fleecová podšívka, 3-bodový upevňovací systém na ležadlo
Kód:  JVR055910 Produktové číslo:  043388333490

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JRC – Spací vak Contact All Season Sleeping Bag 200 × 95 cm Predaj skončil

JRC – Spací vak Contact All Season Sleeping Bag 200 × 95 cm

Čo je pre rybárov krajšie než si večer vyraziť za poriadnym úlovkom? Na takýto lov je však potrebné sa poriadne vybaviť, lebo noci strávené pri rybníku môžu byť aj veľmi chladné. V teple vás preto udrží spací vak Contact All Season, ktorý všetkým vášnivým rybárom prináša prestížnu spoločnosť JRC.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný spací vak pre rybárov
  • Fleecová podšívka s vrstvou dutých vlákien pre tepelnú izoláciu
  • Lem okolo zipsov proti úniku tepla
  • Ventilačný pás na odvetrávanie vlhkosti
  • Sťahovateľný golier okolo hlavy
  • Povrch spacieho vaku chránený vodoodolnou úpravou
  • Súčasťou je prepravný vak

Spoľahlivá ochrana pred zimou

Fleecová podšívka tvoriaca vnútornú časť spacieho vaku spolu so silnou vrstvou dutých vlákien vás zahreje aj počas tých najchladnejších nocí. Aby teplo zo spacieho vaku neunikalo, vybavil ho výrobca nielen ochranným lemom okolo zipsov, ale aj zatepleným sťahovateľným golierom, ktorý minimalizuje únik tepla v oblasti ramien a krku. V spodnej časti potom nájdete ventilačný pás zaisťujúci efektívne odvetrávanie vlhkosti.

Do každého počasia

Ak by ste si chceli užiť pohodlie svojho ležadla bez toho, aby vám z neho spací vak skĺzaval, stačí ho k ležadlu pripevniť pomocou troch praktických úchytov. Vonkajší plášť spacieho vaku je chránený vodoodolnou úpravou, takže sa nemusíte obávať ani toho najhoršieho počasia. Na pohodlné prenášanie spacieho vaku dostanete aj praktický prenosný vak, do ktorého spací vak bezpečne uložíte.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak vypadá zevnitř? Je zelený i vnitřek?

Diskusia a poradňa k JRC – Spací vak Contact All Season Sleeping Bag 200 × 95 cm
Príslušenstvo pre JRC – Spací vak Contact All Season Sleeping Bag 200 × 95 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JRC - Spací pytel Contact All Season Sleeping Bag 200x95cm.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií