Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

JRC – Spací vak Cocoon All Season Sleeping Bag 210 × 100 cm

Zobraziť katalóg
JRC – Spací vak Cocoon All Season Sleeping Bag 210 × 100 cm
Spací vak – celoročný spací vak s novou priedušnou vonkajšou vrstvou a podšívkou z veľmi príjemného a hrejivého materiálu microfleece, odnímateľná obojstranná vložka, ktorá zvyšuje tepelný komfort – z jednej strany microfleece a z druhej polyester
Kód:  JVR055911 Produktové číslo:  043388344052

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JRC – Spací vak Cocoon All Season Sleeping Bag 210 × 100 cm Predaj skončil

JRC – Spací vak Cocoon All Season Sleeping Bag 210 × 100 cm

Čo je pre rybárov krajšie než si večer vyraziť za poriadnym úlovkom? Na takýto lov je však potrebné sa poriadne vybaviť, lebo noci strávené pri rybníku môžu byť aj veľmi chladné. V teple vás preto udrží spací vak Cocoon All Season, ktorý všetkým vášnivým rybárom prináša prestížnu spoločnosť JRC.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný spací vak pre rybárov
  • Microfleecová podšívka s vrstvou dutých vlákien pre tepelnú izoláciu
  • Vonkajšia vrstva priedušného Peach Skin materiálu 
  • Odnímateľná vložka z microfleecu a polyesteru
  • Integrovaný fleecový vankúš pre vaše pohodlie
  • Vstavaná cestovná taška

Spoľahlivá ochrana pred zimou

Ako už názov napovedá, je jedno, či je leto alebo zima, po celý rok vás spací vak JRC udrží v teple. O váš komfort v spacom vaku sa postará podšívka z príjemného a hrejivého microfleecu a silné vrstvy dutých vlákien, zatiaľ čo vonkajšiu vrstvu tvorí priedušný Peach Skin materiál. Pokiaľ začne prituhovať, veľmi radi uvítate možnosť pridať do spacieho vaku odnímateľnú vložku z microfleecu a polyesteru. Aby ste si svoj pobyt v prírode maximálne užili, nájdete vo výbave tohto spacieho vaku aj integrovaný fleecový vankúš. So zabudovaným prepravným vakom potom nebude prenášanie spacieho vaku predstavovať najmenší problém.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JRC – Spací vak Cocoon All Season Sleeping Bag 210 × 100 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JRC - Spací pytel Cocoon All Season Sleeping Bag 210x100cm.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií