Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

JVC GZ EX315B Wi-Fi černá

Zobraziť katalóg
JVC GZ EX315B Wi-Fi černá
Digitálna kamera CMOS 2.5 Mpx, 40x optický zoom, FullHD 1920x1080, 3.0 "dotykový LCD, vstavané WiFi, iFrame, SD/SDHC/SDXC, USB, mini HDMI, stabilizátor
Kód:  JVC410g0 Produktové číslo:  GZEX315B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JVC GZ EX315B Wi-Fi černá

JVC GZ EX315B je digitálna kamera, ktorá si nájde svoje uplatnenie na dovolenke, počas rodinnej oslavy aj pri potulkách divokou prírodou. Univerzálne zariadenie vyniká skvelým výkonom pri nízkom osvetlení . Kamera je vybavená CMOS snímačom so spätným podsvietením pre tie najlepšie výsledky. Optická stabilizácia obrazu a širokouhlá šošovka spoločne s možnosťou nahrávať progresívne videa v AVCHD kvalite sú ďalšie z veľkých predností digitálnej kamery. Budete unesení 40x optickým zoomom.

Integrovaná WiFi umožňuje pripojiť JVC GZ EX315B k sieti a internetu, či už ste doma alebo na cestách. Jednoducho tak môžete zdieľať svoje zážitky vo forme videa alebo fotografií na obľúbené sociálne siete alebo ich synchronizovať so svojím mobilom alebo počítačom. Ovládanie prístroja obstará dotyková LCD obrazovka s uhlopriečkou 3 ". Vďaka tomu bude ľahké urobiť akékoľvek nastavenie a pripraviť sa tak na záber presne podľa aktuálnej potreby. Zaujímavou možnosťou je tiež robení statických snímok počas nahrávania videa .

Tým však výpočet predností JVC GZ EX315B zďaleka nekončí - rozpoznávanie tvárí, detekcia úsmevu alebo detekcia domáceho maznáčika . Fajnšmekri si prídu na svoje pri experimentovaní s Ultra-spomaleným režimom , Pomocou ktorého môžete obrátky svoje kreativity roztočiť na maximum. Prepracovaná kompatibilita so smartphonmi a celá rada doprovodných aplikácií je ďalší z reakcií na požiadavky dnešnej modernej doby. K počítaču a ďalším zariadením je kameru možné pripojiť prostredníctvom USB alebo mini HDMI rozhranie . Dostatočnú pamäť pre všetky vaše záznamy obstará podpora kariet SD, SDHC alebo SDXC.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JVC GZ EX315B Wi-Fi černá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JVC GZ EX315B Wi-Fi černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JVC GZ EX315B Wi-Fi černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JVC GZ EX315B Wi-Fi černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JVC GZ EX315B Wi-Fi černá.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií