AD homeoffice PET

Kalkhoff Agattu i7 HS Wave Atlasgrey S/46 cm (2017)

Zobraziť katalóg
Kalkhoff Agattu i7 HS Wave Atlasgrey S/46 cm (2017)
5 3 hodnotení
Elektrobicykel – batéria Li-Ion 36V, 11Ah, motor Impulse 2.0 250W (396 Wh), prehadzovačka Shimano nexus 7 rýchlostí, hydraulické ráfikové brzdy Magura HS11, farba tmavo šedá, kolesá veľkosti 28"
Kód:  SPTKa08 Produktové číslo:  625520226
Kalkhoff Agattu i7 HS Wave Atlasgrey S/46 cm (2017) Predaj skončil

Kalkhoff Agattu i7 HS Wave Atlasgrey S/46 cm (2017)

Priemer kolesa:

28"

Rám:

Hliník

Vidlica:

SR Suntour CR-8V

Brzdy:

-

Prehadzovačka:

-

Prešmykač:

-

Kľuky/prevodníky:

-

Kazeta:

-

Plášte:

Swalbe Energizer Life

Hmotnosť:

-

Elektrobicykle sa stali obľúbeným pomocníkom pre každého, kto uprednostňuje kochanie sa prírodou pred namáhavým tréningom. Ste aj vy jedným z nich, alebo len potrebujete praktický dopravný prostriedok s minimálnymi nákladmi na údržbu? V oboch prípadoch by vám mal bicykel Agattu i7 HS Wave Atlasgrey S/46 cm (2017) úplne vyhovovať. Je poháňaný motorom Impulse II vyvinutým špeciálne pre elektrobicykle. Ide o stredový pohon, ktorý je pomerne nízko uložený. Vďaka tomu je váha rozložená úplne optimálne, čím bicykel získava veľmi vyvážené jazdné vlastnosti. Je jednoducho ovládateľný, pretože sa aktivuje len pri šliapaní a pri rýchlosti nad 25 km/h sa automaticky vypne. Asistuje už pri rozjazde a ponúka tri rôzne stupne výpomoci - nízky, stredný a vysoký.

Kľúčové vlastnosti

  • Kalkhoff je víťazom niekoľkých nezávislých testov v oblasti elektrobicyklov
  • Batéria Impulse Li-Ion 36 V zaistí dojazd až 205 km
  • Skvelé a vyvážené jazdné vlastnosti pre čo najväčšie pohodlie a zážitok z jazdy
  • Umožňuje voľnobeh
  • Ľahko čitateľný, kompaktný LCD displej
  • Súčasťou vybavenia je nosič, stojan, blatníky, pumpička, predné a zadné svetlo

Nemecká kvalita

U elektrobicyklov Kalkhoff budete vždy vedieť, čo presne kupujete. Všetky bicykle sú totiž individuálne vyrábané v Nemecku zručnými remeselníkmi. Táto značka má tradíciu a s istotou ponúka jedny z najkvalitnejších strojov na trhu. Každý z bicyklov je ručne zváraný, takže žiadne chyby či nedokonalosti nepripadajú do úvahy. Čo viac, na vývoji nových produktov sa nezúčastňujú len remeselníci, ale aj dizajnoví inžinieri, profesionálni jazdci a vedci, ktorí pracujú bok po boku, aby zaistili vznik toho najlepšieho možného výrobku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

nemam určený v Bratislave, záručný servis na elektrobicykel Kalkhoff. Kde môžem vykonať záručný servis? Ďakujem Marták 0905 334 102

jakou max.nosnost má toto elektrokolo.

Diskusia a poradňa k Kalkhoff Agattu i7 HS Wave Atlasgrey S/46 cm (2017)
Príslušenstvo pre Kalkhoff Agattu i7 HS Wave Atlasgrey S/46 cm (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Agattu i7 HS Atlasgrey S/46 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kalkhoff Agattu i7 HS Atlasgrey S/46 cm (2017).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií