Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Kalkhoff Agattu i7 HS Atlasgrey M/50 cm (2017)

Zobraziť katalóg
Kalkhoff Agattu i7 HS Atlasgrey M/50 cm (2017)
5 3 hodnotení
Elektrobicykel – batéria Li-Ion 36V, 11Ah, motor Impulse 2.0, výkon 250W (396 Wh), prehadzovačka Shimano nexus 7 rýchlostí, hydraulické ráfikové brzdy Magura HS11, farba tmavo šedá, kolesá veľkosti 28"
Kód:  SPTKa06 Produktové číslo:  625520227 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kalkhoff Agattu i7 HS Atlasgrey M/50 cm (2017) Predaj skončil

Kalkhoff Agattu i7 HS Atlasgrey M/50 cm (2017)

Priemer kolesa:

28"

Rám:

Hliník

Vidlica:

SR Suntour CR-8V

Brzdy:

Kotúčové

Prehadzovačka:

-

Prešmykač:

-

Kľuky/prevodníky:

-

Kazeta:

-

Plášte:

Swalbe Energizer Life

Hmotnosť:

-

Elektrobicykle sa stali obľúbeným pomocníkom pre každého, kto uprednostňuje kochanie sa prírodou pred namáhavým tréningom. Ste aj vy jedným z nich, alebo len potrebujete praktický dopravný prostriedok s minimálnymi nákladmi na údržbu? V oboch prípadoch by vám mal bicykel Agattu i7 HS Atlasgrey M/50 cm (2017) úplne vyhovovať. Je poháňaný motorom Impulse II vyvinutým špeciálne pre elektrobicykle. Ide o stredový pohon, ktorý je pomerne nízko uložený. Vďaka tomu je váha rozložená úplne optimálne, čím bicykel získava veľmi vyvážené jazdné vlastnosti. Je jednoducho ovládateľný, pretože sa aktivuje len pri šliapaní a pri rýchlosti nad 25 km/h sa automaticky vypne. Asistuje už pri rozjazde a ponúka tri rôzne stupne výpomoci - nízky, stredný a vysoký.

Kľúčové vlastnosti

  • Kalkhoff je víťazom niekoľkých nezávislých testov v oblasti elektrobicyklov
  • Batéria Impulse Li-Ion 36 V zaistí dojazd až 205 km
  • Skvelé a vyvážené jazdné vlastnosti pre čo najväčšie pohodlie a zážitok z jazdy
  • Umožňuje voľnobeh
  • Ľahko čitateľný, kompaktný LCD displej
  • Súčasťou vybavenia je nosič, stojan, blatníky, pumpička, predné a zadné svetlo

Nemecká kvalita

U elektrobicyklov Kalkhoff budete vždy vedieť, čo presne kupujete. Všetky bicykle sú totiž individuálne vyrábané v Nemecku zručnými remeselníkmi. Táto značka má tradíciu a s istotou ponúka jedny z najkvalitnejších strojov na trhu. Každý z bicyklov je ručne zváraný, takže žiadne chyby či nedokonalosti nepripadajú do úvahy. Čo viac, na vývoji nových produktov sa nezúčastňujú len remeselníci, ale aj dizajnoví inžinieri, profesionálni jazdci a vedci, ktorí pracujú bok po boku, aby zaistili vznik toho najlepšieho možného výrobku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký má průměrný dojezd na plné nabití.

nemam určený v Bratislave, záručný servis na elektrobicykel Kalkhoff. Kde môžem vykonať záručný servis? Ďakujem Marták 0905 334 102

Diskusia a poradňa k Kalkhoff Agattu i7 HS Atlasgrey M/50 cm (2017)
Príslušenstvo pre Kalkhoff Agattu i7 HS Atlasgrey M/50 cm (2017) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Agattu i7 HS Atlasgrey S/46 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kalkhoff Agattu i7 HS Atlasgrey M/50 cm (2017).
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií