AD homeoffice AD homeoffice

Kalkhoff Agatti i8 HS Wave cherryred M / 50 (2017)

Zobraziť katalóg
Kalkhoff Agatti i8 HS Wave cherryred M / 50 (2017)
5 1 hodnotení
Elektrobicykel batéria Li-Ion 36 V, 17 Ah, motor Impulse 2.0 250 W, hydraulické ráfikové brzdy Magura, hliníkový rám veľkosť M/50 cm, kolesá veľkosť 28"
Kód:  SPTKa05 Produktové číslo:  625523456
Kalkhoff Agatti i8 HS Wave cherryred M / 50 (2017) Predaj skončil

Kalkhoff Agatti i8 HS Wave cherryred M / 50 (2017)

Elektrobicykle sa stali obľúbeným pomocníkom pre každého, kto sa radšej kochá prírodou, než sa drie pri tréningu. Ste jedným z nich, alebo potrebujete praktický stroj na dochádzanie s minimálnymi nákladmi na údržbu? V oboch prípadoch by malo koleso Agatti i8 HS Wave úplne vyhovovať. To je poháňané motorom Impulse II vyvinutým špeciálne pre elektrobicykle. Ide o stredový pohon, ktorý je uložený pomerne nízko. Vďaka tomu je váha rozložená úplne optimálne, čím bicykel získava veľmi vyvážené jazdné vlastnosti. Je jednoducho ovládateľný, pretože sa aktivuje len pri šliapaní a pri rýchlosti nad 25 km/h sa automaticky vypne. Asistuje už pri rozjazde a ponúka tri rôzne stupne výpomoci - nízky, stredný a vysoký.

Kľúčové vlastnosti

  • Kalkhoff je víťazom niekoľkých nezávislých testov v oblasti elektrobicyklov
  • Batéria Impulse Li-Ion 36 V zaistí dojazd až 205 km
  • Skvelé a vyvážené jazdné vlastnosti pre čo najväčšie pohodlie a zážitok z jazdy
  • Umožňuje voľnobeh
  • Ľahko čitateľný kompaktný LCD displej
  • Súčasťou vybavenia sú nosič, stojan, blatníky, pumpička, predné a zadné svetlo

Nemecká kvalita

U elektrobicyklov Kalkhoff budete vždy vedieť, čo presne kupujete. Táto značka má tradíciu a určite ponúka jedny z najkvalitnejších strojov na trhu. Všetky sú totiž individuálne vyrábané v Nemecku zručnými remeselníkmi. Každý bicykel je tiež ručne zváraný, takže nepripadajú do úvahy žiadne chyby či nedokonalosti. Navyše sa na vývoji nových produktov zúčastňujú nielen remeselníci, ale aj dizajnoví inžinieri, profesionálni jazdci a vedci, ktorí pracujú bok po boku, aby dodali najlepší tovar.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kalkhoff Agatti i8 HS Wave cherryred M / 50 (2017) ponukate tento elektro bicykel na foto ma V.raky brzdy a vo videu kotučove plus nieje pri ponuke nabijačka a ako dlo sa nabija elektromotor rad by som vedel podrobnosti-nakolko mam zaujem

Diskusia a poradňa k Kalkhoff Agatti i8 HS Wave cherryred M / 50 (2017)
Príslušenstvo pre Kalkhoff Agatti i8 HS Wave cherryred M / 50 (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Agattu i8 HS Wave Cherryred M/50 cm (2017). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kalkhoff Agatti i8 HS Hullám cherryred M / 50 (2017).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií