Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Keď na ryby, tak štýlovo! Vrátane tipov na darček pre nadšených rybárov!

Zobraziť katalóg
Keď na ryby, tak štýlovo! Vrátane tipov na darček pre nadšených rybárov!
0

Rybárčenie môže mať niekoľko variantov. Klasické, nie príliš pohodlné s minimom vecí so sebou a pripomínať si doby minulé alebo komfortné, umožňujúce odpočinok pri tejto príjemnej činnosti a zároveň sa pochváliť veľkým úlovkom. Ak preferujete druhý variant, potom pre vás máme pár tipov, ako si rybárčenie spríjemniť a to štýlovo!

Ako správny rybár či rybárka budete potrebovať predovšetkým prút s navijakom. Nezabúdajte však aj na kvalitný obal, ktorý prút ochráni, keď ho práve nepoužívate a potrebujete ho uskladniť. Veľmi praktické bude tiež pohodlné kreslo, ktoré je prispôsobené prírodným podmienkam. Ak zostanete cez noc, bude sa hodiť aj spací vak a lampa, ale aj čelovka, keď pôjdete v noci na záchod.

Ak premýšľate o darčeku pre otca, strýka, dedka či kamaráta, ktorí milujú rybárčenie, nie je nič jednoduchšie! Kúpte mu darček, ktorý ho naozaj poteší a spríjemní či zefektívni mu chvíľky pri vode pri rybárčení. Hodiť by sa mohol napríklad prak na vnadenie na dlhšie vzdialenosti, štýlový hlásič úlovkoch alebo chladiaca rybárska taška na chladenie ulovených rýb. Na odváženie úlovku hneď na mieste sa bude hodiť malá digitálna váha do 40 kg. Ak naloví viac, váhu už ako darček nekupujte a kúpte tak šikovnému rybárovi rovno trofej, lovu zdar!

Mivardi Team Mivardi LN1
Podberáková hlava – tvar pripomínajúci kruh, rozmery 450×550mm (Š×D), stredná sieťovina
Super cena
14,11 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: RYB092
Vytlačiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií