Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Kendalife Superberry (lesné plody) koktejl 450 g

Zobraziť katalóg
Kendalife Superberry (lesné plody) koktejl 450 g
4,6 10 hodnotení
Nápoj – určený pre dospelých, lahodný a výživný nápoj vyrobený z 100% prírodného ovocia, 13 vitamínov, 11 minerálov a vysoko kvalitných bielkovín vyrobených z lokálneho mlieka vo Veľkej Británii. Každá porcia (50g) obsahuje 55g prírodného ovocia.
Kód:  BABY6768 Produktové číslo:  5056000501028 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kendalife Superberry (lesné plody) koktejl 450 g Predaj skončil

Kendalife Superberry (lesné plody) koktejl 450 g

Denný zdroj energie, ktorý plnohodnotne nahrádza klasickú stravu

100 % prírodný nutrične vyvážený nápoj Superberry Kendalife s príchuťou lesných plodov s obsahom 450 g je vhodný pre dospelých, skvele slúži ako denný zdroj energie a plnohodnotne nahrádza klasickú stravu, a to jedno až dve jedlá denne. Telu dodá všetko, čo potrebuje. Lahodný a výživný nápoj je vyrobený zo 100 % prírodného ovocia, 13 vitamínov, 11 minerálov a vysoko kvalitných bielkovín vyrobených z lokálneho mlieka vo Veľkej Británii. V každej porcii s obsahom 50 g sa nachádza 55 g prírodného ovocia.


 Superberry (lesní plody)
 

Vynikajúci zdroj živín, vitamínov a proteínov

Nutričný ??nápoj Superberry Kendalife s lesnými plodmi sa výborne hodí miesto raňajok, alebo ako vynikajúci zdroj živín, ak nestíhate pripraviť bežný pokrm. Poskytuje podporu pri športovom výkone a dodáva potrebné vitamíny a proteíny. Jeho prednosťou je, že neobsahuje umelé sladidlá, dochucovadlá, konzervačné látky, farbivá, lepok, sóju a geneticky modifikované potraviny a je vhodný aj pre vegetariánov. Ideálny pomocník pre aktívny životný štýl a vhodný doplnok pri športe.


Kľúčové vlastnosti výživného nápoja Superberry Kendalife s príchuťou lesných plodov

  • 100 % prírodný nutrične vyvážený nápoj
  • Denný zdroj energie
  • Plnohodnotné nahradenie klasickej stravy
  • Zo 100 % prírodného ovocia
  • Podpora pri športovom výkone
  • Bez umelých sladidiel, dochucovadiel, konzervačných látok a farbív
  • Neobsahuje lepok

Zloženie Kendalife Superberry (lesné plody)

Sušené odstredené mlieko, koncentrát proteínu A: mliečnej srvátky v prášku, rastlinné oleje (slnečnicový, repkový, kokosový), fruktóza, inulín (fruktooligosacharidy), dehydrované jahody – prášok (vyrobené z 48 g jahôd), dehydrované maliny – prášok (vyrobené z 33 g malín)

 

Parametre a špecifikácia

Kalórií na 100 g
430 kcal (1 800,32 kJ) Hotovo!
Bielkoviny
30 g Hotovo!
Sacharidy
42,2 g Hotovo!
Cukry
33,6 g Hotovo!
Tuky
12,9 g Hotovo!

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g
430 kcal (1 800,32 kJ) Hotovo!

Zloženie na 100 g

Bielkoviny
30 g Hotovo!
Sacharidy
42,2 g Hotovo!
Cukry
33,6 g Hotovo!
Tuky
12,9 g Hotovo!
Nasýtené mastné kyseliny
3,5 g Hotovo!
Vláknina
9 g Hotovo!
Soľ
30 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Máte někdo zkušenost s tímto napojem? ??

bude ještě kendalife k dispozici ? nemohu ho už nikde sehnat. dcerka má kendamil a já prokladam s kendalife stravu a moc mi vyhovuje :(

bude ještě kendalife k dispozici ? nemohu ho už nikde sehnat. dcerka má kendamil a já prokladam s kendalife stravu a moc mi vyhovuje :(

Při koupi 6ti ks a více...je možná kombinovat např. 4 ks lesní plody a 2 ks mango?

Diskusia a poradňa k Kendalife Superberry (lesné plody) koktejl 450 g
Ďalšie informácie

Vyskúšali sme pre vás: nutričný ​​nápoj Kendalife Superberry

Snažím sa jesť zdravo a pravidelne. Ale pretože mám náročné zamestnanie, nie vždy sa mi to podarí. A tak som hľadala takú desiatu, ktorá by ma zasýtili a zároveň neobsahovala umelé farbivá ani konzervačné látky. Kamarátka mi odporučila nutričný ??nápoj Kendalife. Ako som s ním spokojná?

Aké zdravotné ťažkosti vás môžu v tehotenstve zaskočiť?

Tehotenstvo sprevádza aj celý rad zdravotných ťažkostí a nie všetky sú zanedbateľné banality. Poradíme vám, pri akých ťažkostiach ihneď vyhľadať lekára a aké zvládnete vyriešiť doma samoliečbou. Pomôžeme vám vyzrieť nad bolesťami žalúdka, nevoľnosťou, hnačkou, nadúvaním a hemoroidmi v tehotenstve. Prezradíme, čím liečiť chrípku, kašeľ a bolesti hrdla v tehotenstve. Tiež vám pripomenieme, aké lieky môžete brať proti bolesti hlavy či bolesti chrbta, ako rizikový je vysoký krvný tlak a prečo sa vyhnúť veľkým oblúkom oparu a mykóze. Vysvetlíme vám, prečo vás zmáha únava i nespavosť zároveň, poradíme ako na stres, strie a kŕčové žily a prečo navštíviť lekára pri krvácaní, popr. výtoku a špinení v tehotenstve. Začítajte sa do zdravotného poradcu pre tehotnú ženu.

Ako podporiť laktáciu

Čo robiť, keď dojčenie neprebieha podľa vašich predstáv? Poradíme, ako riešiť obdobie laktačnej krízy, ako vyzrieť na nedostatok mlieka aj ako podporiť laktáciu tak, aby bábätko nemuselo byť dokrmované umelou výživou. Spomenieme tiež najčastejšie zdravotné problémy spojené s dojčením, ako je zápal či pálenie bradaviek pri dojčení, bolesť bradaviek pri dojčení alebo tvrdé prsníky pri kojení. Dozviete sa, v akých prípadoch sa odporúča kojenie s klobúčikmi aj ako zvýšiť tvorbu mlieka.

Ako správne dojčiť (TIPY A TRIKY)

Pre všetky nastávajúce mamičky prinášame užitočné informácie na tému dojčenia. Zistite výhody dojčenia pre matku a dieťa, zoznámte sa s pojmami ako laktácia, kolostrum a prvé prisatie bábätka. Poradíme vám, ako správne dojčiť, ako úspešne naštartovať dojčenie aj aké polohy pri dojčení môžete zvoliť. Dojčiace tehuľky sa dozvedia všetko o dojčení v tehotenstve a nezabudneme ani na tému antikoncepcia v tehotenstve.

Joga pre tehotné

Čakáte bábätko a bojíte sa robiť namáhavé cvičenie? Bolí vás chrbát? Chcete si uľaviť od napuchnutých nôh? Už ste počuli o gravid joge? Máte veľa otázok, na ktoré ste nenašli odpovede? Snažili sme sa pre vás zistiť všetko o gravid joge a odpovede nájdete v nasledujúcom článku. Tešiť sa môžete aj na videá gravid jogy pre každý trimester.

Čo v tehotenstve radšej vynechať a čoho sa vzdávať nemusíte?

Práve ste dostali tú radostnú správu o klíčiacom novom živote u vás v brušku a záplavu radosti striedajú obavy, čo teraz? Ako mu, zatiaľ malému semienku, nevedomky neublížiť? Pripravili sme pre vás článok s kompletnými informáciami, čo môžete počas tehotenstva robiť, čo nerobiť, čo môžete jesť a čomu sa vyhnúť. Solárium a opaľovanie v tehotenstve, sex s tehotenským bruškom na začiatku i na konci tehotenstva, farbenie vlasov, ako na zdvíhanie ťažkých vecí a či je možné podstúpiť röntgen v tehotenstve. Na všetko pre vás máme odpovede.

Čo jesť a nejesť pri dojčení

V našom článku sme sa zamerali na jedálniček pre dojčiace matky. Čo variť pri dojčení, aby sa cítila dobre mamička aj bábätko? Objasnili sme si vhodné potraviny pri dojčení, čomu sa vyhnúť pri dojčení a tiež čo nadúva pri dojčení. Ako je na tom napríklad čokoláda a dojčenie? Je jogurt pre dojčatá vhodný? Aký je vzorový jedálny lístok pre dojčiace matky? S naším prehľadom potravín si ľahko zostavíte vhodný jedálniček pri dojčení. Pozrite sa, čo jesť pri dojčení, aby vaša strava bola pestrá a vyvážená.
Recenzie Kendalife Superberry (lesné plody) koktejl 450 g
Príslušenstvo pre Kendalife Superberry (lesné plody) koktejl 450 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kendalife Superberry (lesní plody) koktejl 450 g.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií