AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kinetic otočná

Zobraziť katalóg
Kinetic otočná
Podložka – pod predné koleso, štyri úrovne pre takmer všetky rozmery kolies, umožňujúca zatáčanie na trenažéri Rock and Roll
Kód:  SPT10551 Produktové číslo:  851061001600
Kinetic otočná Predaj skončil

Kinetic otočná

Táto podložka je nenahraditeľným doplnkom všetkých aktívnych cyklistov. Je určená nielen pre profesionálnych športovcov, ale pre všetkých nadšencov cyklistiky. PVC podložka vyrovnáva výšku predného kolesa, aby jeho poloha bola rovnaká, ako na rovnej ceste. Je určená na použitie s trenažérom Rock and Roll, pretože umožňuje pohyb predného kolesa. Vďaka tejto podložke sa môžete venovať vášmu obľúbenému športu a každodennému tréningu v pohodlí domova alebo v telocvični. Na výber si môžete zvoliť zo 4 rôznych výškových úrovní pre rôzne veľkosti kolies (1,27/2,54/3,8/5 cm).

Kľúčové vlastnosti otočnej podložky Kinetic

  • Nenahraditeľný doplnok pre majiteľov trenažérov Kinetic
  • Perfektne vyrovnáva výšku predného kolesa
  • Umožňuje pohyb predného kolesa
  • Štyri voliteľné výškové úrovne
  • Pre plášte až do šírky 2,25"
  • Materiál PVC
  • Hmotnosť 1,11 kg
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kinetic otočná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kinetic podložka otočná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kinetic forgó.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií