Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kodak FriendlyZoom FZ43 čierny

Zobraziť katalóg
Kodak FriendlyZoom FZ43 čierny
4,7 8 hodnotení
Digitálny fotoaparát – kompakt, 1/2.3" 16.15Mpx snímač, 4× optický zoom, bez hľadáčika, 2.7" pevný displej, až HD video, SD, hmotnosť 117g
Kód:  OC073g1 Produktové číslo:  KOFZ43BK Stránky výrobcu

Kodak FriendlyZoom FZ43 čierny

 NADCHNE CELÚ RODINU 

Kompaktný fotoaparát Kodak FZ43 z radu Friendly Zoom ponúka nekomplikovaný, avšak elegantný dizajn s premysleným usporiadaním ovládacích prvkov pre maximálnu jednoduchosť a pohodlie pri ovládaní. Všímajte si okamihy, ktoré stoja za zaznamenanie, a ostatné zariadi váš Kodak, ktorý sa stane vaším nerozlučným spoločníkom pre každý deň. 

  • 4× optický zoom
  • Najkratšie ohnisko 27 mm
  • 16 MPx snímač
  • České menu 
  • 2,7" LCD displej 
  • 720p HD Video 
  • Napájanie z batérií typu AA

NA 2,7" DISPLEJI UVIDÍTE VŠETKO DO POSLEDNÉHO DETAILU

Komponovanie záberov, prezeranie snímok a výber tých najlepších je hračka na veľkom, ľahko čitateľnom LCD displeji s uhlopriečkou 2,7" s vysokým rozlíšením. Prácu vám uľahčí aj plne české menu fotoaparátu, v ktorom sa ľahko zorientujete.

 DOKONALE PREKRESLENÉ SNÍMKY VĎAKA 16 MPx SNÍMAČU

Fotoaparátom Kodak FZ43 zaobstaráte detailne prekreslené snímky vďaka jeho snímaču s rozlíšením 16 megapixelov. O ostrosť aj za zhoršených svetelných podmienok a pri dlhšej ohniskovej vzdialenosti sa postará digitálna stabilizácia obrazu. Nemusíte sa nechať obmedzovať a ustupovať zo svojich predstáv o podarenej snímke. 

ROZSAH OBJEKTÍVU PRE KRAJINU AJ PORTRÉT 

Kodak FZ43 je vybavený objektívom so 4× optickým zoomom s rozsahom ohniskových vzdialeností od širokouhlých 27 mm po teleobjektív 108 mm (v prepočte na kinofilm). Môžete teda fotografovať rovnako dobre krajinu a skupiny ľudí aj vzdialené objekty a portréty. 

PRE 27 mm OBJEKTÍV NIE JE ŽIADNA SKUPINA PRÍLIŠ VEĽKÁ

S objektívom s ohniskovou vzdialenosťou 27 mm vás nebude šírka záberu pri komponovaní záberu nijako obmedzovať. Žiadna rodinná stretávka alebo oslava s priateľmi nie je príliš veľká, aby niekto zostal mimo záberu. A ak radi fotografujete na cestách, nepochybne oceníte panoramatický režim.

ZACHYTÍ SPOMIENKY NA VIDEO VO VYSOKOM ROZLÍŠENÍ

Fotografie zachytávajúce vzácne okamihy majú svoje jedinečné čaro, ale niektoré životné situácie stoja za zachytenie aj na video. Na Kodaku FZ43 môžete začať točiť kedykoľvek a okamžite jednoduchým stlačením jediného tlačidla. Vaše spomienky zachytené na nahrávky vo vysokom rozlíšení 720 p pri 30 snímkach za sekundu budú vždy ako živé. 

KOMPAKTNÉ TELO SO SKVELOU ERGONÓMIOU

Čistý, moderný dizajn fotoaparátu len s nevyhnutným minimom ovládacích prvkov a rozmerným displejom je koncipovaný tak, aby maximálne uľahčil prácu a vy sa mohli plne sústrediť na fotografovanú scénu. Nízka hmotnosť 117 g (bez batérie) a skutočne kompaktné rozmery 93,0 (Š) × 60,2 (V) × 26,6 (H) mm aparát predurčujú na každodenné nosenie vo vrecku bundy alebo v taške či kabelke.

 NADŠTANDARDNÁ ZÁRUKA NA VÝROBKY KODAK 

Okrem samozrejmej štandardnej dvojročnej záruky spoločnosť Kodak navyše poskytuje službu bezplatného vyzdvihnutia pokazeného prístroja a opätovného doručenia k vám domov po oprave v odbornom servise. Stačí vyplniť a odoslať stručný formulár. Kuriér od vás prístroj prevezme a doručí späť opravený. Šetríme tak váš čas, ktorý by ste strávili cestou k predajcovi, alebo peniaze za poštovné. 


Parametre a špecifikácia

Šírka
9,3 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
2,66 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,12 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
9,3 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
2,66 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,12 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Snímač

Typ snímača
CCD Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
16,15 Mpx Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/2 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
4 s Hotovo!
Maximálne ISO
1 600 Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Mono Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
27 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
19,6 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,6 Hotovo!
Optický zoom
4 × Hotovo!
Bajonet
Bez bajonetu Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
2,7" (6,86 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Pevný Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Max. veľkosť SD karty
32 GB Hotovo!
Podporované formáty
JPEG Hotovo!
Vnútorná pamäť
8 MB (0,01 GB) Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
AA Hotovo!
Typ napájania
2× AA Hotovo!
Výdrž batérie
120 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!
Audio/Video
A/V (TV výstup) Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, Software (CD), Používateľská príručka, Manuál, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli k tomuto fotoaparátu je potřeba zakoupit paměťová karta zvlášť??

Dobrý deň, kúpila som si tento foťák aj s SD kartou ktorú mi tam odporučilo, ake keď ju vložím do foťáka tak mi tam píše, že nie je naformátovaná. V nastaveniach je možnosť formatovania ale cez to upozornenie ma to nepustí. Musím zájsť k technikovi alebo sa to dá nejak spraviť.

Prosím vás, bude ešte tento model dostupný? Mal by som záujem.

Prečo si nemôžem zadať stráženie dostupnosti? (hláška: "pri zadaní požiadavky došlo k chybe"). Pri iných produktoch mi to fungovalo!

Dobrý deň! V popise sa píše použitie AA batérií avšak v dodanom príslušenstve je podľa popisu nabíjací adaptér! Ako mám tomu rozumieť? Tak treba to nabíjať alebo stačia jednorazové tužkové AA batérie? Zaujíma ma možnosť použitia jednorazových alkalických batérií. Inak to pre mňa nemá cenu. Vopred ďakujem za spresnenie.

Prosím vás, aké puzdro odporúčate k tomuto fotoaparátu? (V príslušenstve nič také nie je)

Dodrý den, fotoaparát hlásí plnou paměť. Je v něm vložena paměťová karta 32GB. Když stáhnu vyfocené fotografie, celková velikost je 8MB. Můžete mi poradit, kde je problém? Při stažení se každá fotografie uloží 2x. Jednou ve formátu JPG a podruhé ve formátu THM. Děkuji

Dobrý den, je možné někde opatřit kabel pro výstup videa na konektoru A/V OUT? Nemohu ho najít, buďto nebyl dodaný nebo jsem ho ztratil, přičemž obojí považuju za stejně pravděpodobné. Mám sbírku kabelů micro A a dalších atypických konektorů, používaných fotoaparáty v minulosti, ale na micro B (běžné USB micro) nic nemám. Děkuji.

Aký počet obrázkov približne dokáže odfotiť tento Kodak friendlyzoom fz43 pri čerstvo nabitých 2 tužkových baterkách, než sa vybijú ? Počítal to už niekto ?

Ma moznost zobrazovania dátumu na fotkách?

Diskusia a poradňa k Kodak FriendlyZoom FZ43 čierny
Príslušenstvo pre Kodak FriendlyZoom FZ43 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kodak FriendlyZoom FZ43 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kodak FriendlyZoom FZ43 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kodak FriendlyZoom FZ43 - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kodak FriendlyZoom FZ43 fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií