Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kolonožka Off road black carbon

Zobraziť katalóg
Kolonožka Off road black carbon
4,4 18 hodnotení
Hoverboard – maximálna rýchlosť 16 km/h, dojazd až 20 km, nosnosť 120 kg, kapacita batérie 4,4 Ah, vrátane prepravnej tašky, hmotnosť 14 kg
Kód:  SPT4482 Produktové číslo:  8594176632391

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kolonožka Off road black carbon


S Hoverboardom budete rýchlejší ako chodci. Bez námahy

Ak chcete experimentovať, skúste aj dopravu v rušných uličkách mesta netradične. Hoverboard alebo „Carbon Offroad“ poháňajú dva 350-wattové motory, ktoré dokážu vyvinúť rýchlosť až 16 km/h. Základom bezpečnej jazdy je autobalančný systém – určuje, či sa jazdec nakláňa dopredu alebo dozadu a podľa toho mení smer jazdy. Hoverboard prekoná stúpanie do uhla až 15°, pričom s batériou môže jazdiť až 20 km.


Carbon Offroad
 


Ovládate smer jazdy tým, ako sa nakláňate

Za priekopníckou technológiou vyvažovacieho systému je firma Segway, ktorá ho prvýkrát použila vo svojich vodizielkach. Jej základ tvoria inteligentné mikročipy a gyroskopy, ktoré vyhodnocujú pozíciu jazdca na hoverboarde. Umožní to ísť dopredu, dozadu, cúvanie ale aj otáčanie na mieste. Podľa platnej legislatívy je jazdec na hoverboarde považovaný za bežného chodca. Takže sa môžete s ním preháňať – s určitou zručnosťou – aj na  chodníku.

 

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Kapacita
4,4 Ah Hotovo!
Typ
Terénny Hotovo!
Maximálny dojazd
20 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
16 km/h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Kapacita

Kapacita
4,4 Ah Hotovo!

Typ

Typ
Terénny Hotovo!

Dojazd a rýchlosť

Maximálny dojazd
20 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
16 km/h Hotovo!

Výkon

Výkon
350 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
14 kg Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
280 mm Hotovo!
Šírka
690 mm Hotovo!
Výška
290 mm Hotovo!
Veľkosť kolies
10" Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
120 kg Hotovo!
Minimálna nosnosť
25 kg Hotovo!

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti
Prepravná taška Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Čím se ovládá výše rychlosti? Jak se zastavuje?

dobrý den, jak jsou velká kola od této kolonožky?

Dobrý den, asi 3x se mi stalo že se hoverboard z ničeho nic vypnul uprostřed jízdy. Četl jsem v návodu že se může hoverboard vypnout kvůli přetížení když jedete do moc prutkého kopce, ale stalo se mi to i když jsem jel z kopce nebo po rovině. Máme vadný kus, nebo se to stává často ?

Dobrý den, syn a dcera Váží kolem 25 kg 6 a 8 let. Budou moci na kolonožce v pohodě jezdit - nebo musí přibrat? Děkuji

Dobrý den, k čemu slouží dálkové ovládání, které tedy není součástí. Dá se dokoupit ? Děkuji

dobry den. Na zaciatku pisete ze je 1000W a v specifikaci pisete 350W alebo 2X 350? Tak co je pravda 1000W, 350W alebo 2X 350W?

Kapacita baterie??? Výrobce/dodavatel? Dobrý den, chtěl bych se dozvědět nějaký normální údaj o kapacitě baterie v produktu. Vzhledem k tomu, že neuvádíte výrobce, jej nemohu kontaktovat sám. Prosím tedy buďto o zprostředkování teto informace, nebo kontakt na dodavatele/prodejce. Údaj typu "Samsung Li-ION" je pěkný marketingový pokus, který mě u vás (bohužel) vůbec nepřekvapuje. (Jo a jako vždy jste i po "black-friday" slevě skoro nejdražší, gratuluji k další úspěšné "reklamní" kampani) S pozdravem Jan Melník

Dobrý deň, máme túto kolobežku. Prestala sa nabíjať. Stále bliká svetielko na nabíjačke a nenabija ju. Dá sa kúpiť iba samostatná nabíjačka a kde? Ďakujem

Dobrý den, koupili jsme si kolonožku a hned druhý den začalo vrzat levé kolo. V hodně dotazích se píše že dostali ovladač ale my jsme žádný nedostali. Navíc když jedu po trávě tak mě to často zklame a hoverboard neudrží plochu v rovnováze i když jsem jen 25 kg pod limit tak pořád dodržuji limit.

Aka je zaruka na bateriu? Zo cyklu 1000 nabijani mozno ked 1/3 sme vycerpali...a proste po nabijani zivotnost je cca. len 30% oproti povodnemu!

123...
Diskusia a poradňa k Kolonožka Off road black carbon
Príslušenstvo pre Kolonožka Off road black carbon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kolonožka Off road black carbon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gelände-Zweirad aus schwarzen Kohlenstoff. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gelände-Zweirad aus schwarzen Kohlenstoff. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Colonel Off Road Black Carbon fekete színben.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií