AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Koniec roka sa blíži, kúpte ako darček edukatívnu hračku!

Zobraziť katalóg
Koniec roka sa blíži, kúpte ako darček edukatívnu hračku!
0

Každé dieťa miluje darčeky. Pravdepodobne aj vy ste motivovali vaše dieťatko nejakou odmenou za pekné vysvedčenie. A preto je najvyšší čas porozmýšľať, čím synovi či dcére urobíte radosť. Okrem splneného želania, o ktoré si povedali, môžete zvoliť aj najrôznejšie hračky, ktoré deti budú vychovávať či učiť, čaká ich teda nielen zábava, ale aj ďalšia pridaná hodnota!

Medzi veľmi obľúbené darčeky dnešnej doby patria tablety. Nekupujte však tie štandardné, ktoré sú určené pre dospelých používateľov, ale tie pre deti, ktoré sú prispôsobené ich potrebám, deťom už od troch rokov. Tablet dieťa zábavným spôsobom zoznámi so základnými slovami, abecedou, vyhláskovaním a s počítaním od 1 do 10 a tieto zručnosti môže trénovať pomocou hier.

Dievčatá od piatich rokov už trénujú svoju zručnosť a zároveň získavajú cit pre všetko krásne a pre parádu všeobecne. Pretože je veľmi krásnym darčekom obrúbený súprava, pomocou ktorého si môžu vytvoriť napríklad náramok podľa vlastného vkusu. Chlapcov zase poteší detský mixážny pult, vďaka ktorému môžu byť dídžeji a pripraviť sa na budúcu hviezdnu kariéru!

Súprava mikroskopu a príslušenstva poteší zase všetkých malých bádateľov a výskumníkov. Mikroskop umožňuje zväčšenie skúmaného objektu až 900-krát, takže pri práci s ním sa dá zistiť, ako vyzerá bunková štruktúra listu rôznych rastlín a mnohé ďalšie zaujímavosti. Potešte svojho malého vedátora a podporte ho vo zvedavosti a ďalšom štúdiu!

RecentToys – Gear Ball
Hlavolam – vhodné od 7 rokov
Super cena
19,58 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: ZHU016o
Vytlačiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií