Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kryptonics Aqua palms

Zobraziť katalóg
Kryptonics Aqua palms
Skateboard 22,5" x 6"
Kód:  SPT2156 Produktové číslo:  085955108582

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kryptonics Aqua palms

Ste vyznávačmi športu na čerstvom vzduchu? Milujete unikátny pocit z prechádzky na zaguľatenej doske a je úplne jedno, že ide o hračku používanú na vode, snehu alebo ceste? Alebo vás len baví ľahká preprava z bodu "A" do bodu "B"? Skateboarding vznikol v severnej Amerike a obľube sa teší dodnes nielen v tejto krajine.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi rýchla mini doska
  • Ideálna pre začiatočníkov aj pokročilých
  • Doska prispôsobená na rýchlu jazdu
  • Kvalitné ložiská ABEC 5
  • Naučte sa dych vyrážajúce triky

Staň sa majstrom

Užívajte si jazdu ulicami vášho mesta s vetrom o preteky. Alebo sa naučte triky, ktoré divákom vyrazia dych. To všetko je možné s trochou umu. Tento mini skateboard sa perfektne hodí na dopravu do školy alebo voľnočasové aktivity. Doska s veľkosťou 22,5 × 6 palcov je na hornej časti zdobená nápisom s logom výrobcu a palmovým vzorom. Spodná časť je skrášlená pomocou nápisu Kryptonics. Priehľadné kolieska s veľkosťou 62 × 51 mm v príjemnej oranžovej farbe sú osadené ložiskami ABEC 5 a môžu vyvinúť naozaj veľkú rýchlosť. Je len na vás, ako rýchlo si podmaníte tie správne pohyby v bokoch a stane sa z vás majster v skateboardingu. Nie je sa však čoho báť, táto "doska" vám určite pomôže byť najlepším.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kryptonics Aqua palms Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kryptonics Aqua palms.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií