AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Leader Fox Altar 29" army zelená/čierna

Zobraziť katalóg
Leader Fox Altar 29" army zelená/čierna
Elektrobicykel – hliníkový rám, 9 rýchlostí, stredový motor Bafang M500 s výkonom 250 W, prehadzovačka SHIMANO ALIVIO RD-M4000, pružinová vidlica a vzduchová vidlica ZOOM HYDRAULIC LOCK-OUT, ZDVIH:100 mm (zdvih 100 mm), brzdy HYDRAULICKÉ SHIMANO MT200, hmotnosť 24.4kg
Kód:  SPTlea0025nad Produktové číslo:  SPTlea0025nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Altar 29" army zelená/čierna Predaj skončil

Leader Fox Altar 29" army zelená/čierna

Pokiaľ pri jazde nestíhate držať tempo so svojím partnerom, nikto nevraví, že si s bicyklom nemôžete rozumieť. V prípade, že by ste si radi urobili výlet do prírody alebo sa na ňom previezli bez obmedzení, tou najlepšou voľbou pre vás bude elektrobicykel Leader Fox.

Kľúčové funkcie elektrobicykla Leader Fox Altar 29" army zelená/čierna

  • S elektrobicyklom zažijete pohodlnú jazdu
  • S ním môže ísť do práce alebo s rodinou na výlet úplne každý

Správna veľkosť bicykla

Pri výbere sa orientujte podľa veľkosti elektrobicykla aj to, kadiaľ na ňom budete jazdiť. Výberom ideálnej veľkosti bicykla dospejete k pohodlnej jazde, ktorá naplní každý váš prejdený kilometer.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

Aby ste elektrobicykel správne vybrali, berte tiež do úvahy to, aké naň máte jazdné požiadavky, ktoré sa budú rôzniť v maximálnej možnej rýchlosti alebo celkovom výkone.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , jak je to s předprodejním servisem a eventuelně dalším servisem v případě potřeby Leader Fox Altar 29" army zelená/černá 21,5" vel. XL Nebudu omezen v případě nakupe přes e-shop ? Děkuji za vyjádření J.Vojta

Diskusia a poradňa k Leader Fox Altar 29" army zelená/čierna
Príslušenstvo pre Leader Fox Altar 29" army zelená/čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Altar 29" army zelená/černá.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií