AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Leader Fox Kent 27,5" čierna mat/žltá

Zobraziť katalóg
Leader Fox Kent 27,5" čierna mat/žltá
Elektrobicykel – materiál rámu: hliník, motor Bafang M500 250 W, umiestnenie motora: stredový, max. dojazd 130 km, odpružená predná vidlica MANITOU MACHETTE. ZDVIH:100 mm. VZDUCHOVÁ SO ZAMYKANÍM Z RIADIDIEL zdvihu 100 mm, brzdy DEORE M6000, prehadzovačka Shimano Deore RD-M6000, počet rýchlostí: 10, hmotnosť 24kg
Kód:  SPTlea0016nad Produktové číslo:  SPTlea0016nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Kent 27,5" čierna mat/žltá Predaj skončil

Leader Fox Kent 27,5" čierna mat/žltá

Pokiaľ už ste dlho netrénovali svoju fyzickú kondíciu, vôbec to neznamená, že je s jazdou na bicykli koniec. V prípade, že by ste si radi urobili výlet do prírody alebo sa prešli mestom bez obmedzení, tou najlepšou voľbou pre vás bude elektrobicykel Leader Fox.

Zásadné funkcie elektrobicykla Leader Fox Kent 27,5" čierna mat/žltá

  • Doprajte si pohodlie pri jazde na elektrobicykli
  • S ním elektrobicyklom dokáže zvládnuť dlhšie výlety naozaj každý

Správna veľkosť bicykla

Pri správnom výbere určite zvážte veľkosť elektrobicykla aj to, kde s ním hodláte jazdiť. Správnym výberom ideálnej veľkosti samotného bicykla získate pôžitok z pohodlnej jazdy, ktorú si užijete s každým kilometrom.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

Aby ste pre seba elektrobicykel správne zvolili, zamyslite sa nad tým, aké budete mať jazdné požiadavky, ktoré sa rôznia napr. v celkovom výkone alebo najvyššej možnej rýchlosti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leader Fox Kent 27,5" čierna mat/žltá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Kent 27,5" černá mat/žlutá.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií