AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Leatherman Squirt PS4 – modrý

Zobraziť katalóg
Leatherman Squirt PS4 – modrý
4,6 7 hodnotení
Multitool 9 funkcií, dĺžka nástroja 5.7 cm, hmotnosť 56g
Kód:  SPT6335 Produktové číslo:  0037447155284 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leatherman Squirt PS4 – modrý

Hovorí sa, že každý správny muž má vo vrecku nôž. Spoločnosť Leatherman to vie a kvôli tomu prichádza na trh s novým modelom multifunkčného nástroja, ktorý si iste zamiluje každý poriadny chlap. Squirt PS4 je vďaka rozmerom zaradený do triedy vreckových potrieb, z toho dôvodu ho môžete mať neustále poruke. To uľahčí aj priložený krúžok na kľúče, na ktorý možno nôž jednoducho pripevniť. Takmer nonstop tak môžete využívať všetkých 9 nástrojov obsiahnutých v jednom praktickom balení. Všetky funkcie sú totiž zachované aj v zloženom stave.

Kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčný nôž zahŕňajúci 9 nástrojov
  • Funkcie dostupné aj v zloženom stave
  • Praktické vreckové rozmery
  • Krúžok na kľúče je súčasťou balenia

Kvalita materiálu je základ

Telo Squirt PS4 je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, z ktorej pozostáva aj čepeľ hlavného noža s rovným ostrím. Tá je obohatená o zvýšený obsah uhlíka s tepelnou úpravou. Rukoväte pozostávajú z ľahkého alumínia 6061-T6 s tvrdým eloxovaním. Ide o odolnú zliatinu hliníka, ktorá sa bežne používa pri výrobe lietadiel. Leatherman ju pri výrobe svojich nástrojov využíva na zníženie hmotnosti pri súčasnom zachovaní sily a odolnosti.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka čepele
4 cm Hotovo!
Dĺžka
5,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
56 g Hotovo!
Počet funkcií
9 Hotovo!
Funkcie
Kliešte, Kliešte na drôty, Krížový skrutkovač, Nôž, Nožnice, Otvárač na fľaše, Pilník na drevo, Pilník na kov, Plochý skrutkovač Hotovo!

Čepeľ

Dĺžka čepele
4 cm Hotovo!
Dĺžka
5,7 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
56 g Hotovo!

Funkcie

Počet funkcií
9 Hotovo!
Funkcie
Kliešte, Kliešte na drôty, Krížový skrutkovač, Nôž, Nožnice, Otvárač na fľaše, Pilník na drevo, Pilník na kov, Plochý skrutkovač Hotovo!

Typ

Typ
Multitool Hotovo!

Rozmery

Dĺžka čepele
4,06 cm Hotovo!
Dĺžka zavretého nástroja
5,72 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na mé krabičce chybí pro registraci "100% originál" etiketa s desetimístním kódem. Jak mám můj mulitool registrovat? Nebo se to nově už na krabičkách neuvádí a multitool už se ani nikde neregistruje? Dál tam mám etiketu výrobce: Leatherman Europe GmbH, Holtermkamp 16, 40880 Ratingen, tzn. chybí distribuce přes českého distributora Moris. Zde by mě i zajímalo v případě pozdější reklamace, jestli se budu moct vůbec obrátit na českého distributora nebo budu muset reklamovat v Německu. Děkuji

je tento vyrobek taky made in USA nebo to plati jen u nejdrazsi tridy?

Diskusia a poradňa k Leatherman Squirt PS4 – modrý
Príslušenstvo pre Leatherman Squirt PS4 – modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leatherman Squirt PS4 modrý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leatherman Squirt PS4 kék.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií