AD homeoffice AD homeoffice

Ledlenser X21.2

Zobraziť katalóg
Ledlenser X21.2
Baterka – vrecková, doba svietenia 50hod., 1500lm, dĺžka 250m
Kód:  SPT6398 Produktové číslo:  4029113942133 Stránky výrobcu

Ledlenser X21.2

Pri vašich výpravách do prírody iste príde vhod toto profesionálne svietidlo LED Lenser X21.2. Ak ste milovníkmi dokonalosti alebo len hľadáte produkt, ktorý zmení čiernu noc v biely deň, určite nesmiete prehliadnuť túto baterku z naozaj kvalitného a odolného materiálu s dlhou životnosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Vreckové svietidlo pre náročných
  • 7 výkonných LED diód
  • Maximálna výdrž až 100 hodín
  • Zvoľte si z troch režimov svietenia
  • Veľmi odolné telo batérie
  • Využíva Advanced Focus System

Zmeňte noc v deň

Svietidlo riadené mikroprocesorom disponuje celkom siedmimi LED diódami so svetelným výkonom dosahujúcim až 1600 lm. Svetelný kužeľ s dĺžkou až 600 metrov môžete regulovať prostredníctvom technológie Advanced Focus System, ktorá mení rozptyl svetla. Blízka oblasť bude osvetľovaná širokým rozptylom svietenia a do diaľky skôr využijete úzky pruh. Podľa vašej potreby tiež môžete zvoliť jeden z troch svetelných režimov (High, Low a stroboskop). Energia pre svietenie vám tak vydrží až na 100 hodín v úspornom nastavení alebo na 20 hodín pri maximálnom výkone svietenia. Svietidlo je napájané štyrmi mono batériami.

Súčasťou balenia je šikovný popruh, ktorý vám umožní si baterku zavesiť cez rameno. Hliníková konštrukcia produktu je opatrená tiež o protišmykový povrch a špeciálne chladiace rebrá na prednej strane produktu. S ochranou proti striekajúcej vode sa nemusíte obávať ani toho, že by svetlo mohlo byť poškodené za dažďa. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ledlenser X21.2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser X21.2.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií