Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Ledlenser XEO 19R zelená, kufor

Zobraziť katalóg
Ledlenser XEO 19R zelená, kufor
1,5 2 hodnotení
Čelovka svietivosť 2000lm, čas svietenia 20 hod., dosah svetla 300 m
Kód:  SPT6404 Produktové číslo:  4029113721967 Stránky výrobcu
Ledlenser XEO 19R zelená, kufor Predaj skončil

Ledlenser XEO 19R zelená, kufor

Nové čelové svietidlo od spoločnosti Led Lenser vo variante XEO19R patrí medzi špičky vo svojom odbore a predstavuje vrchol v oblasti čelových svietidiel. Vzhľadom na svoju veľkosť má naozaj neskutočný výkon, ktorý dopĺňa ochrana proti vode IPX6. Vďaka dvom vysoko výkonným LED dokáže osvetliť svoje okolie až do 300 m. Toto čelové svietidlo využijete nielen pri športovaní, kde ho môžete bez problémov upevniť na prilbu, ale aj pri náročných záchranných akciách či výstupe na najvyššiu horu. Nesklame vás ani v tých najhorších situáciách a budete sa na neho môcť vždy spoľahnúť.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálne čelové svietidlo s neskutočným výkonom
  • Vysoká odolnosť a krytie IPX6
  • Svietivosť až 2 000 lumenov
  • Akumulátor s obrou kapacitou 5 200 mAh
  • Možnosť nabíjania mobilného telefónu, kamery a iných zariadení
  • Úsporný režim svietenia (10 lumenov) až 400 hodín
  • Patentovaná optika Advanced Focus System
  • Zámok náhodnej aktivácie svetla
  • Súčasťou je kufrík

Profík ako sa patrí ...

Toto šikovné čelové svietidlo vyniká ľahkým a kompaktným telom, dobre sa s ním manipuluje a je jednoduché na ovládanie. Perfektný dosvit zaisťujú dve najnovšie Cree LED diódy, ktoré sú schopné vyprodukovať až 2 000 lúmenov. Má hneď 5 svetelných režimov, ktoré možno nezávisle na sebe kombinovať. Patentovaná optika Advanced Focus System dokáže vytvoriť neuveriteľne silné lúče svetla s vysokým jasom. Spoločne s LED diódami je uschovaná v puzdre odolnom voči vode, ktoré disponuje krytím IPX6, takže ani silný dážď nebude prekážkou.


Každá šošovka môže byť aktivovaná samostatne a to platí aj v prípade zaostrovania. Veľmi praktickou vymoženosťou je zabudovaná technológia X-Lens, ktorá dokáže spojiť oba lúče do jedného, čím poskytne flexibilitu na akékoľvek využitie. Snímač Opti-Sense rýchlo meria okolité svetlo a automaticky reguluje svetelný výstup podľa potreby, čo sa kladne odráža na spotrebe energie a celkovej efektivite. Tento zázrak je napájaný akumulátorom s kapacitou 5 200 mAh, ktorý tiež poslúži ako napájací zdroj a umožňuje nabíjanie mobilného telefónu, fotoaparátu či iného zariadenia cez USB konektor.

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ledlenser XEO 19R zelená, kufor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser XEO 19R zelená, kufr.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií