AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenz Lithium pack insole 1200 + Heat sole 1.0

Zobraziť katalóg
Lenz Lithium pack insole 1200 + Heat sole 1.0
Vložky - vyhrievacia vložka 2 ks, univerzálna veľkosť - možno zastrihnúť, 2x lítiový zdroj
Kód:  SPT4246 Produktové číslo:  9006729115606
Lenz Lithium pack insole 1200 + Heat sole 1.0 Predaj skončil

Lenz Lithium pack insole 1200 + Heat sole 1.0

V jesenných či zimných mesiacoch určite oceníte teplo vo vašej športovej či voľnočasovej obuvi. S vložkami do topánok od spoločnosti Lenz si tento luxus môžete dovoliť. Ako mávnutím čarovného prútika z rozprávky vyhreje svoju obuv a môžete sa tak bez jediného zaváhania vydať na výlety zasneženou krajinou alebo chladnými jesennými ulicami.

Súprava obsahuje dve vložky do topánok, ktoré môžu byť ľahko prispôsobené potrebnej veľkosti pomocou zastrihnutia. Produkt bol ergonomicky vytvarovaný, aby vám perfektne sedel na nohe. Vďaka tomu si môžete užívať aj dlhšie výlety. Veľká priedušnosť zamedzí vznikaniu nepríjemných pachov alebo plesní.

Dva lítiové zdroje sa postarajú o patričné vyhriatie vašej obuvi. Tieto dve telesá sa dajú ľahko pripnúť k topánke samotnej alebo nosiť vo vreckách nohavíc. Pomocou pripojovacieho kábla ľahko spojíte jednotlivé časti a môžete sa vydať na cesty za dobrodružstvom s nohami v teple.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyhrievané vložky do vašich topánok
  • Ergonomicky tvarované pre maximálne pohodlie
  • Lítiové zdroje je možné nosiť vo vrecku
  • Jednoduché prepojenie vložky s telesom
  • Naozaj dlhá výdrž batérie
  • Komfortný pocit aj v treskúcej zime
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenz Lithium pack insole 1200 + Heat sole 1.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenz Lithium pack insole 1200 + Heat sole 1.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenz Lithium pack insole 1200 + Heat sole 1.0.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií