AD homeoffice AD homeoffice

Levenhuk Monaco 10x42

Zobraziť katalóg
Levenhuk Monaco 10x42
Ďalekohľad čierny, vodeodolný, zväčšenie 10x, priemer objektívu 42mm, Doživotná záruka
Kód:  LEV007e Rozšírená záruka +75 mesiacov Produktové číslo:  49137 Stránky výrobcu

Levenhuk Monaco 10x42

Levenhuk Monaco 10x42 je klasický poľný trieder pre každodenné použitie. Vďaka prevedenie s vysokou odolnosťou bude skutočne neoceniteľným pomocníkom aktívnych cestovateľov, pretože dokáže prežiť akékoľvek dobrodružstvo. Vďaka jeho vodotesnému telu je možné tento model bezpečne používať aj v blízkosti vody. Robustné telo chráni optiku pred vysokou vlhkosťou, dažďom aj snehom. Vnútorný priestor trieder je naplnený dusíkom, ktorý trieder dokonale izoluje a predchádza zahmlievaniu optiky. Gumou potiahnutý povrch tela ponúka bezpečný úchop aj mokrými rukami. Očnice vyrobené z mäkkej gumy umožňujú použitie trieder is nasadenými okuliarmi.

Optika prekvapí nielen amatérske pozorovateľa, ale aj profesionálov. Strechové hranol špičkovej kvality je vyrobený zo skla BaK-4 s dielektrickú povrchovou vrstvou, ktorá zaisťuje prenos obrazu s vysokou presnosťou. Zväčšenie 10x vám umožňuje uvidieť aj najmenšie detaily pozorovaného objektu a vysoko kvalitná optika vytvára mimoriadne ostrý a jasný obraz v realistických farbách. Stredové zaostrovanie vám umožní jediným otočením kolieska rýchlo zaostriť obraz v oboch okulároch súčasne. Ďalekohľad sa dodáva vrátane krytov objektívov, prepravného a skladovacieho púzdra, popruhu a čistiace utierky - teda všetkého, čo potrebujete k tomu, aby ste si tento trieder mohli vziať sebou na výlet.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Binokulár sa strechovými hranolom

Zväčšenie:
10x

Povrchová úprava optiky:
Dielektrická, niekoľkonásobná antireflexná vrstva na všetkých optických plochách

Materiál optiky:
Sklo BAK-4

Priemer šošoviek objektívu:
42 mm

Zorné pole:
6,5 °

Zorné pole:
114 m / 1000 m

Výstupná pupila:
4,2 mm

Očný reliéf:
15 mm

Najkratšia vzdialenosť zaostrenia:
1,2 m

Dioptrické nastavenie:
+ 4 / -4

Mezipupilární vzdialenosť (IPD):
59-76 mm

Relatívny jas:
17,6

Prah rozlíšenia:
6,7 ''

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Levenhuk Monaco 10x42
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levenhuk Monaco 10x42. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levenhuk Monaco 10x42. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levenhuk Monaco 10x42. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Levenhuk Monaco 10x42.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií