Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LG Watch Šport

Zobraziť katalóg
LG Watch Šport
Smart hodinky 1.38" kruhový POLED 480x480 displej, procesor Snapdragon Wear 2100, RAM 768MB, Užívateľská pamäť 4GB, Bluetooth 4.0, WiFi, IP68, NFC, OS Android Wear, batéria 430mAh
Kód:  LGE4500b1a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG Watch Šport

Luxusný vzhľad, špičkové technológie

Už pominula doba, keď ste na ciferníku hodiniek mohli uvidieť iba ručičky ukazujúce čas. Hodinky LG Watch Šport kombinujú luxusný vzhľad s modernými technológiami, ktoré sa stanú nevyhnutnou súčasťou vášho života. Kruhový P-OLED displej chránený sklom Gorilla Glass 3 je zasadený do odolného tela z nerezovej ocele. Motorom hodiniek sa stal 4jadrový procesor Snapdragon, ktorému sekunduje 768MB operačná pamäť. To všetko je potrebné udržiavať pri živote výkonnou 430mAh batériou. 

vypnuté
 LG Watch Sport
 

vypnuté
 LG Watch Sport
 

Buďte v obraze aj bez telefónu

Volanie, posielanie správ, surfovanie na internete, užívanie aplikácie OK Google, to všetko teraz zvládnete bez telefónu. Že vám to pripadá absurdné? Nie s týmito hodinkami. Vďaka technológii NumberSync to všetko hravo zvládnete, ak tomu sa budete môcť pripojiť aj k 4G sieti. NumberSync totiž presmerováva všetky hovory, zprávy či internetové pripojenie na vaše inteligentné hodinky. Opomenúť nesmieme ani prítomnosť WiFi, Bluetooth a NFC. 


Hodinky ako stvorené pre šport

Srdce vyznávačov outdoorových športov zaplesá pri zistení, že hodinky sú vybavené stupňom krytia IP68. To je zárukou odolnosti hodiniek proti vniknutiu vody či prachu. Tepovú frekvenciu vám zmeria senzor srdcového tepu a určite nepohrdnete ani navigáciou, akcelerometrom či barometrom.

vypnuté
 LG Watch Sport
 

vypnuté
 LG Watch Sport
 

Dokonalé prostredie Android Wear 2.0

K plnej obsluhe je samozrejme nutné vlastniť telefón s aktivovanou funkciou Bluetooth a operačným systémom Android vo verzii 4.3 a novšie alebo iOS9 a vyššie. Samotné hodinky bežia na systéme Android Wear 2.0 s podporou takých aplikácií, ako sú Android Pay, Google Assistant a mnoho ďalších, ktoré čakajú už teraz na vyskúšanie, ale ešte o mnoho viac sa ich objaví v blízkej budúcnosti. 


Kľúčové vlastnosti

  • Moderné technológie v klasicky vyzerajúcich hodinkách.
  • Displej chránený sklíčkom Gorilla Glass 3.
  • Technológia NumberSync pre presmerovanie hovorov či správ do hodiniek.
  • Monitor srdcového tepu, GPS prijímač, akcelerometer či barometer.
  • Android Wear 2.0 s podporou Android Pay alebo Google Assistant.
  • Stupeň krytia IP68 zaručuje odolnosť voči prachu a vode.
  • Batéria s kapacitou 420 mAh vydrží viac ako 2 dni.
 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS, Windows Phone Hotovo!
Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS, Windows Phone Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Kalendár, Stopky Hotovo!

Výdrž a úložisko

Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kdy budou hodinky dostupné ke koupi, či alespoň předobjednávka? Díky.

Dobrý den. Napsal jsem dotaz na LG.cz ohledně oficiálního dovozu LG Watch Sport. Obratem mně přišla odpověď (cituji): "Je mi líto ale hodinky LG Watch Sport společnost LG ČR dovážet na náš trh nebude. Ohledně dostupnosti se tedy prosím informujte přímo u prodejce, neboť se pravděpodobně bude jednat o zboží ze zahraniční distribuce. " Zajímala by mě oficiální reakce ALZy.

Dobry den, uz vite kdy budou na sklade a jak se bude pohybovat cena? dekuji

vydrží tyto hodinky plavání

Dobrý den, kdy je možné předpokládat že se přestanete těšit a naskladníte dané hodinky?

Dobrý den, kdy je plánovaná dostupnost? První české recenze už byly v 02/2017, děkuji

Dobrý den, jsou tyto hodinky dotykové a nebo se dají ovládat pouze tlačítky?

už hodinky mám a jsou super, koupeno kamarádem který žije v usa na amazon.com a pak odesláno do čr, fungují skvěle

Dobry den nemate ziadne nove info ohladom dostupnosti hodiniek?Dakujem

Už v júli (červenci!) som pozeral po všetkých trhoch sveta a NIKDE inde nedostanete kúpiť tieto hodinky než od AT&T v USA. Žiaden distribútor a ani predajca v Európe alebo Ázii ich nemá. Ja som si ich objednal cez ebay, putovali z USA a zadržali ich až na colnici. Následne ma požiadali o doklady k precleniu, avšak keďže za hodinky som zaplatil (286,40€) a za poštovné (104,95€), neplatil som clo ani iné dovozné prirážky, lebo tieto boli súčasťou poštovného. Ako vidím, nič sa za ten polrok nezmenilo a asi ani nezmení, tak nečakajte. Jediné čo je treba si uvedomiť, že i keď Vám prídu hodinky OK, v originál balení a počkáte si na preclenie (u mňa 18 dní), tak budete potrebovať inú USB nabíjačku, lebo priložená má US zásuvku...

123
Diskusia a poradňa k LG Watch Šport
Príslušenstvo pre LG Watch Šport Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG Watch Sport. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG-Uhr-Sport. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG-Uhr-Sport. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG Watch Sport.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií