AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lifefit OverBall 20 cm, bordový

Zobraziť katalóg
Lifefit OverBall 20 cm, bordový
4,6 12 hodnotení
Masážna loptička – so systémom ANTI-BURST, ktorý zaisťuje v prípade pretlaku postupné uvoľňovanie vzduchu, priemer 20cm, materiál z vysokoodolného PVC, univerzálne použitie, nosnosť 100kg
Kód:  SPTrul037 Produktové číslo:  4891223119770 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lifefit OverBall 20 cm, bordový Predaj skončil

Lifefit OverBall 20 cm, bordový

Fitloptu Lifefit Overball v bordovej farbe s priemerom 20 centimetrov oceníte pri akomkoľvek aeróbnom cvičení. Loptu tvorí vysokoodolné a pevné PVC s nosnosťou do 100 kg, a tak je cvičenie maximálne bezpečné. Využitie lopty je veľmi všestranné, od domáceho cvičenia a preťahovania až po fitness, rehabilitačné a kardio cvičenia. Hodí sa pre súkromné aj komerčné použitie. Ochranný systém Anti-Burst zaisťuje v prípade vzniku pretlaku pomalé uvoľnenie prebytočného vzduchu a lopta je tak vždy optimálne prispôsobená vášmu telu.

Kľúčové vlastnosti lopty Lifefit Overball 20 cm bordová

  • Gymnastická lopta
  • Ideálna pre domáce použitie a fitness, rehabilitačné a kardio cvičenia
  • Možnosť nafúknutia podľa potreby širokej škály cvikov
  • Využitie pre širokú škálu cvikov, aerobik, pilates a gymnastiku
  • Priemer lopty 20 cm
  • Systém Anti-Burst pre pomalé uvoľnenie pretlaku
  • Nosnosť 100 kg
  • Farba bordová

Cvičenie s gymnastickou loptou Lifefit Overball

Loptu Overball môžete nafúknuť úplne, do polovice alebo podľa potreby, a tak ju využiť pre celú škálu rôznych cvikov. Využijete ju pri posilňovaní, balančnom cvičení, strečingu, pri aerobiku, pilates alebo gymnastike. Hodí sa ako masážna alebo podkladová lopta a tiež pre dychové cvičenia. Pri dlhom sedení v práci napomôže správnemu sedu a pomôže uľaviť od bolesti chrbta.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lifefit OverBall 20 cm, bordový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lifefit overball 20cm, bordó. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lifefit overball 20 cm, bordó.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií