PET AD homeoffice

Loap Trend 3

Zobraziť katalóg
Loap Trend 3
Stan – pre 3 osoby, vodný stĺpec 3000mm, hmotnosť 3.4kg
Kód:  SPTsc1042 Produktové číslo:  8592946445950

Loap Trend 3

Chystáte sa vyraziť kempovať, na výlet do prírody, alebo navštíviť nejaký z hudobných festivalov? Pre všetky prípady sa praktickým a spoľahlivým spoločníkom stane model stanu Trend 3 značky Loap. Jeho základ pozostáva z pevnej a odolnej durawrapovej konštrukcie, ktorá jeho vnútorný priestor delí na hlavnú komoru a 2 predsienky. Tie zabezpečia široký odkladací priestor. Stan Trend 3 slúži k pohodlnému používaniu 3 osobami, ktoré sa sem dostanú jedným z 2 vstupov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Komfortný príbytok pre 3 osoby
  • Široký vnútorný priestor
  • Praktické rozmery
  • Nízka hmotnosť
  • Solídny vodný stĺpec

V suchu a teple v každej situácii

Nemusíte sa obávať ani nepriaznivého počasia, pretože vonkajší stan aj podlaha majú vysoký vodný stĺpec a sú vyrobené z vodoodolného materiálu ošetreného špeciálnou technológiou DryTech. Ten prepožičiava pevnosť v ťahu, odolnosť proti pretrhnutiu a stará sa aj o odparovanie vlhkosti. Švy stanu sú podlepené termoplastickou ochranou TSS (Tape Seam Sealing), ktorá bráni prenikaniu vlhkosti k telu. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Loap Trend 3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Loap Trend 3 .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií