AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Magnety k športtesterom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
4 položky
Sigma kabeláž komplet + magnet
Náhradný diel – kabeláž Sigma vrátane magnetu, pre modely Sigma xx.12, BASELINE a SPEEDMASTER
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTsig006
Sigma kabeláž komplet + magnet
Náhradný diel – kabeláž Sigma vrátane magnetu, pre modely Sigma xx.16 a PURE
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTsig005
Sigma magnet kadencie vkladaný do osi pedálu
Magnet – magnet do osi pedálu na meranie frekvencie šliapania; pre prípad osi pedála z nemagnetizujúceho materiálu sú súčasťou balenia 2 vložky s rôznymi priemermi pre bezproblémové umiestnenie
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTsig004
5,0
Sigma magnet
Senzor – magnet vysielača rýchlosti; magnet umožňuje nastavenie vzdialenosti medzi magnetom a vysielačom až 5mm
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTsig002
Daniel HlasApple Watch SE (PREVIEW) – lákavý ideál strednej triedy Najväčším prekvapením tohtoročných jablčných produktov sú Apple Watch SE, smart hodinky s atraktívnym pomerom cena/výkon. Ide o dokonalú kombináciu neodolateľného dizajnu, najdôležitejších funkcií a zvodnej ceny?
To najlepšie zo smart watch a fitnes náramkov v jedinom zariadení. Presne tak možno charakterizovať prichádzajúcu novinku Honor Watch ES, ktorá ponúka prekvapivo dobrú výbavu za enormne nízku cenu.
Vyskúšali sme za vás hybridné smart hodinky Fossil Hybrid HR, ktoré v najbližšej dobe zamieria na slovenský trh. Čím nás potešili a v čom naopak sklamali?
recenziaHonor Band 5 Sport (RECENZIA) – dostupný náramok s klipom na obuv Malý, ľahký a cenovo dostupný. To je Honor Band 5 Sport, fitnes náramok, ktorý prekvapí hneď v niekoľkých smeroch.
MagicWatch 2. Tak znie názov najpopulárnejších smart watch spoločnosti Honor, ktoré sme pre vás testovali v našej recenzii. Sú MagicWatch 2 hodné vášho zápästia, alebo sa musíte poobzerať inde?
So smart watch ľahko naplánujete, zmeriate a zhodnotíte akúkoľvek tréningovú aktivitu. Získajte kondíciu, ktorú oceníte nielen v čase koronavírusu.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií