PET AD homeoffice

Meopta MeoStar R1 3 – 10 × 50

Zobraziť katalóg
Meopta MeoStar R1 3 – 10 × 50
Puškohľad – na väčšinu bežných poľovníckych aktivít
Kód:  ELOV0173nad Stránky výrobcu
Meopta MeoStar R1 3 – 10 × 50 Predaj skončil

Meopta MeoStar R1 3 – 10 × 50

Či už sa chystáte na lov v šere alebo v pravé poludnie, potrebujete kvalitný puškohľad. Meopta Meostar R1 3 – 10 × 50 ponúka univerzálne využitie. Priemer objektívu je 50 mm. Vďaka vysokej svetelnosti ho môžete používať v ktorúkoľvek dennú dobu, zaručuje totiž skvelú viditeľnosť až do zotmenia. Má nižše zväčšenia a je vhodný na streľbu na pohybujúce sa ciele a aj na streľbu na väčšiu vzdialenosť. Vrstva MeoShield puškohľadu Meopta Meostar chráni šošovky pred poškriabaním a spĺňa dokonca armádne požiadavky na odolnosť povrchu.

Kľúčové vlastnosti puškohľadu Meopta Meostar R1 3-10 × 50

  • Puškohľad vyrobený z pevnej a ľahkej hliníkovej zliatiny
  • Vysoká svetelná priepustnosť umožňuje použitie aj v šere
  • Točidlá rektifikácie umožňujú presné nastavenie
  • Presná zameriavacia osnova je vyleptaná do sklenenej podložky
  • Puškohľad Meopta Meostar je vodotesný, chránený proti ponoru, dažďu i snehu a nerosí sa

Presné nastavenie na perfektný výsledok

Puškohľad je opatrený točidlami rektifikácie MeoTrak II, ktoré sa dajú ovládať prstami a umožňujú presné krokové nastavenie po 1/4 MOA (0,7 cm/100 m). Záskoky sú hmatateľné aj počuteľné, takže zbraň presne nastavíte aj v zhoršených podmienkach. Rychlozaostrovanie MeoQuick vám umožní rýchle zaostrenie a dostatočne široký rozsah na prispôsobenie oku. Zameriavaciu osnovu v podobe kríža na puškohľade Meopta Meostar nájdete vyleptanú do sklenenej podložky.

Odolná hliníková zliatina

Dlhú životnosť puškohľadu Meopta Meostar zabezpečuje predovšetkým jednodielny hliníkový tubus. Tento materiál sa používa aj v leteckom priemysle, pretože je pevný a zároveň ľahký. Puškohľad je perfektne vodotesný, takže mu neublíži žiadne počasie. Nemusíte sa báť ani rosenia, pretože je hermeticky uzavretý a plnený inertným plynom. Puškohľad Meopta Meostar je odolný voči spätným rázom aj zo zbraní veľkých kalibrov. Svoj cieľ tak budete mať vždy presne na muške.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meopta MeoStar R1 3-10x50.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií