Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

MIA TORO

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka cestovnej batožiny Mia Toro

Mia Toro

Americko-talianska značka Mia Toro ponúka exkluzívne cestovné kufre, ktoré sú navrhované priamo v Miláne. Okrem kvalitného spracovania sa zameriava aj na originalitu, takže sa môžete spoľahnúť na to, že kufre značky Mia Toro nezapadnú do stereotypu. Vďaka rôznym typom batožiny si môžete vybrať ten najvhodnejší kufor na vaše cesty, a to ako veľkosťou, tak aj vzhľadom. Vďaka vášni pre dizajn a kreativitu posunula značka Mia Toro svoje limity až na samý vrchol. Cieľom značky Mia Toro je navrhovať a vytvoriť funkčnú batožinu, ktorá sa pýši tou najvyššou kvalitou a zároveň spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších cestovateľov.

Kufor Mia Toro s TSA zámkom

Kufre Mia Toro s TSA zámkom

Kufre Mia Toro s TSA zámkom je možné letiskovou kontrolou pri kontrole batožiny otvoriť bez poškodenia zámku. Tieto kontroly fungujú na letiskách v USA, Japonsku, Austrálii, ale aj v ČR a ďalej sa rozširujú. Zatiaľ čo batožinu s klasickým zámkom je kontrola oprávnená otvoriť násilím, k TSA zámkom existujú univerzálne kľúče, ktorými disponujú výhradne letiskové kontroly. To je výhoda kufrov Mia Toro s TSA zámkami. S kuframi Mia Toro tak nielenže budete cestovať bez obáv z poškodenia zámku kufra, ale vďaka ich perfektnému dizajnu budete navyše aj štýlovo vyzerať.

Škrupinové kufre Mia Toro

Pri škrupinových kufroch Mia Toro sa môžete spoľahnúť na to, že sa vám veci vo vnútri batožiny nijako nepoškodia. Vďaka tvrdému plastovému obalu sú kufre Mia Toro pri cestovaní odolnejšie a ich vnútorná deliaca prepážka udrží vaše veci na svojom mieste. Plastové kufre sú o niečo ťažšie ako textilné, preto je dobré si pred cestovaním zistiť hmotnosť kufra, aby ste predišli prípadným problémom na palube lietadla. Odporúčame zaobstarať si kufor s TSA zámkom, ktorý letisková kontrola pri odbavení batožiny nepoškodí.

Škrupinové kufre Mia Toro
Príručná batožina Mia Toro

Príručná batožina Mia Toro

Príručná batožina Mia Toro je vhodná pre lety, pri ktorých si svoju batožinu nechcete odbavovať, alebo pri cestovaní na kratšie vzdialenosti. Textilné kufre Mia Toro zaručujú nižšiu hmotnosť ako škrupinová batožina, nie sú však také odolné ako plastové kufre. Pokiaľ si chcete uľahčiť prepravovanie batožiny, vyberajte z tých možností, ktoré majú štyri kolieska. Tie vám zaručia lepšiu ovládateľnosť.

1 položka
3,0
Mia Toro M1239/3-M – čierna
Cestovný kufor – na kolieskach, stredný, škrupinový, objem 66 l, rozmery 67 × 46 × 27 cm (V׊×H), expander a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, bočné a horné držadlo, čierna farba, hmotnosť 4,1 kg
106,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTrea31
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií