AD homeoffice AD homeoffice

Micro Mini 2go ružová

Zobraziť katalóg
Micro Mini 2go ružová
5 1 hodnotení
Športové odrážadlo / Kolobežka pre deti, rozmer kolies 120/80 mm, nosnosť 20 kg, výška riadidiel 43-59 cm, odnímateľné sedadlo
Kód:  SPTm0193 Produktové číslo:  7640108568793 Stránky výrobcu

Micro Mini 2go ružová

Doprajte svojmu dieťaťu jeho prvý dopravný prostriedok. Športové odrážadlo Micro Mini 2go v ružovej farbe bude rásť s vaším dieťaťom. Už od 1 roka ho môžete využívať ako klasické odrážadlo s podsedákom a úložným priestorom napr. pre hračky.

V troch rokoch začnú deti používať kolobežku bez sedla. Stačí odstrániť podsedák, úložný priestor a nastaviť novú výšku riadidiel. Riadidlá môžete nastavovať v rozmedzí 43 - 59 cm. Na veľtrhu hračiek v roku 2012 dostalo toto šikovné riešenie cenu "Najlepšia hračka pre batoľa".

Hlavné prednosti

  • Odrážadlo - kolobežka v jednom
  • Nosnosť až 20 kg
  • Odkladací priestor pre detské nevyhnutnosti
  • Pre deti od 1 - 5 rokov
  • Výškovo nastaviteľné riadidlá
  • Zlepšuje motoriku a rovnováhu

Výhody pre vývoj dieťaťa

Vďaka spôsobu zatáčania náklonom, rozvíja odrážadlo detskú motoriku a rovnováhu. V okamihu, keď ju deti začnú používať ako kolobežku bez sedla, pri státí ďalej rozvíja motoriku. Jazda na kolobežke sa dá čiastočne prirovnať k štýlu karvingového lyžovania.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Micro Mini 2go ružová
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Micro Mini 2go růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Micro Mini 2go rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Micro Mini 2go rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Micro Mini 2go rózsaszín.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií