PET Aplikace

Pedalflow Micro Black

Zobraziť katalóg
Pedalflow Micro Black
4,7 3 hodnotení
Skladacia kolobežka - a kompaktný bicykel bez sedadla
Kód:  SPTbd0086 Produktové číslo:  7640170570007

Pedalflow Micro Black

Bez sedadla? Žiadny problém. Micro Pedalflow je inovatívny, skladací a kompaktný bicykel bez sedadla. Dá sa povedať, že sa jedná o špeciálneho kríženca medzi kolobežkou a bicyklom. Micro Pedalflow je navrhnutý pre kratšie vzdialenosti alebo na tzv. "Posledné kilometre", kedy vyberiete Pedalflow na posledné kilometre z auta, vlaku, autobusu či električky a dochádzate tam, kam potrebujete. Užitočný je tiež na prechádzanie po rozľahlých areáloch, školách, športoviskách, kluboch alebo rezortoch. Vďaka rýchlemu zloženiu a rozloženiu riadiacej tyče sa jedná o veľmi mobilný a moderný dopravný prostriedok, ktorý sa ľahko prenáša alebo preváža, napríklad vo verejnej doprave. Pedalflow nie je len o jazde z A do B, ale je tiež o veľkej zábave pri jazde. Brzda: U Micro Pedalflow brzdíte zošliapnutím pedálov smerom dozadu, to je umožnené vďaka zadnej nášľapnej brzde (torpédo). Takže žiadne brzdové lanká vám už teraz prekážať určite nebudú. Nafukovacie pneu: Pre pohodlnú a zábavnú jazdu sú použité nafukovacie pneumatiky s priemerom 320 mm (12,5 inch). Vďaka veľmi komfortnej šírke pneumatiky 57 mm (2.25 inch) je aj pomalá jazda veľmi stabilná. Pneumatiky je nutné hustiť na 5,5 bar (80 PSI). Ako ďaleko jazdiť: Micro Pedalflow je určený na kratšie vzdialenosti, najlepšie na rovinatejšom teréne. Odporúčame pre zdatnejších jedincov, pretože jazdec po celý čas jazdy stojí na pedáloch. Optimálne vzdialenosti pre jazdu sú do 3 km. Zdatnejší jazdci bez problémov zvládnu 5-8 km. Neodporúčame do kopcovitých terénov. Fitness posilňovanie a spevnenie postavy: Áno, jazdou na Micro Pedalflow si spevníte celú dolnú polovicu tela, predovšetkým zadok, stehná a lýtka. Horná polovica tela má pri jazde menšiu intenzitu záberu, ale rozhodne pri jazde neodpočíva, predovšetkým potom brušné svaly. Tip na extra zábavu: Vyskúšajte extra pomalú jazdu. Budete prekvapení, ako pomaly môžete ísť a mať všetko pod kontrolou. V čom je unikátny Pedalflow Micro Black - moderný, inovatívny design - svetové ocenenie reddot za design - 310 mm nafukovacie kolieska pre pohodlnú jazdu - rýchle nastupovanie a použitie - ľahké a rýchle zloženie - jedinečná zábava Parametre: Kolieska nafukovacie, Rozmer koliesok 310x57 mm (12.5 x 2.25 inch), Brzda zadná nášľapná (torpédo), Nosnosť 100 kg, Skladacia áno, Hmotnosť 7,3 kg, Dĺžka 960 mm (v zloženom stave 830 mm), Výška 1065 mm (v zloženom stave 480 mm), Farba panther black (čierna), Povrch asfalt, dlažba, štrk, udupaná hlina, Věk12 +

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pedalflow Micro Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Micro Pedalflow Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Micro Pedalflow Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií