2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

MIO Alpha 2 čierne

Zobraziť katalóg
MIO Alpha 2 čierne
4,7 3 hodnotení
Fitness náramok úžasne ľahké športové hodinky, Bluetooth 4.0 Smart, maximálna presnosť merania, podsvietený displej, vodovzdorné do 30 m
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  EAMI010v4 Produktové číslo:  MI-58P-BLK

MIO Alpha 2 čierne

MIO Alpha 2 čierne je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
vypnuté
Zlepšení kondice

Aktuálny pulz

Správne športové hodinky musia mať snímač pulzovej frekvencie. Mio využíva patentovanú technológiu, ktorá meria s presnosťou až 99 %, a to aj pri pohybe rýchlosťou vyše 20 km za hodinu.

vypnuté
Chytré propojení

Inteligentné prepojenie

Mio Alpha 2 namerané údaje ukladá do pamäte za posledných 25 hodín a bezdrôtovo ich odošle cez Bluetooth do smartfónu či tabletu. Kábel teda budete potrebovať iba na nabíjanie.

vypnuté
Příjemné nošení

Príjemné nosenie

Hodinky budete chcieť mať stále so sebou. Vyzerajú hodnotne a majú pohodlný silikónový pásik, preto ich celodenné nosenie bude úplne bezproblémové.

vypnuté
Multifunkční využití

Multifunkčné využitie

Je jedno, či používate platformu Google Android či Apple iOS, pri obidvoch máte na výber množstvo kompatibilných aplikácií pre vyhodnocovanie, vrátane známych služieb Endomondo, RunKeeper a pod. Hodinky však môžete používať aj samostatne. Na displeji zobrazia namerané hodnoty a farebnou diódou budú indikovať optimálnu tepovú úroveň pre efektívny športový tréning.


Rad funkcií pre dokonalý prehľad

Mio Alpha 2 poskytne okamžitú i priemernú hodnotu srdcového tepu a umožní vám tak maximálne zefektívniť váš tréning. Praktická je signalizácia pomocou LED indikátora a zvukového upozornenia, ktoré vám dá vedieť, v ktorej zóne pulzovej frekvencie sa práve nachádzate.

vypnuté
Řada funkcí pro dokonalý přehled

vypnuté
Vše pro sportovce

Všetko pre športovcov

Zabudovaný akcelerometer poskytne informácie o vašom tempe, rýchlosti a tiež vzdialenosti tréningu. Nahrádza teda do istej miery GPS čip. Hodinky na základe údajov vypočítajú počet spálených kalórií a zastanú aj funkciu stopiek alebo zobrazia denný čas.

vypnuté
Ovládání zvládne každý

Ovládanie zvládne každý

Mimoriadne jednoduché ovládanie je dôležité počas náročných športových výkonov. Precízny vodotesný dizajn ochráni hodinky pred dažďom. Model Mio Alpha 2 sa chváli vkusným vzhľadom, ktorý vás rozhodne odlíši od lacných prístrojov.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIO Alpha 2 čierne
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií