Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MIO Link biely

Zobraziť katalóg
MIO Link biely
4,0 7 hodnotení
Fitness náramok zápästný senzor srdcového tepu, pásik na zápästie s obvodom 121-175 mm, prepojenie so šikovnými telefónmaj pomocou Bluetooth, zobrazuje tiež farbou diódy aktuálnu srdcovú zónu bez nutnosti použitia telefónu
Kód:  EAMI010x Produktové číslo:  MI-56P-WHT

MIO Link biely

Cenovo zaujímavý športtester MIO Link má patentovanú technológiu na kontinuálne meranie tepu na zápästí s vysokou presnosťou a bezdrôtové odosielanie nameraných údajov cez Bluetooth do chytrého telefónu . Je jedno či užívate platformu Google Android alebo Apple iOS, lebo na obe máte na výber mnoho kompatibilných aplikácií pre vyhodnocovanie. Trojfarebnou diódou budú indikovať optimálnu tepovú úroveň pre efektívne športový tréning.

Meranie tepovej frekvencie prebieha cez LED diódu na spodnej strane športtesteru. Tá svetlom odhalí krv pod kožou a následne elektrické senzory presne vyhodnotia jej prúdenie. Namerané hodnoty prechádzajú korekciou pomocou sofistikovaného algoritmu, ktorý zohľadňuje aj vplyv pohybu ruky pri behu. Zabudnite na rozmerné meracie pásy na hruď a pripnite si len hodinky, ktoré vás nebudú obmedzovať a možno ich mať stále so sebou. Hodinky majú pohodlný silikónový pásik a vodeodolné prevedenie do 30 metrov.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:

  • LED indikácia pre zóny srdcovej frekvencie
  • Užívateľsky nastaviteľné zóny tepovej zóny s upozornením
  • Bluetooth 4.0 Smart bezdrôtový vysielač
  • Elastický silikónový náramok
  • Dobíjacie batérie (USB nabíjací redukcia)
  • Podpora fitness aplikácií vrátane MapMyFitness, miCoach, RunKeeper, Strava a iné

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jsem se poptat mám velikost ruky S. bude mi náramek? aby nebyl moc velký. Děkuji

Škoda,že neukazuje také čas.Můžete mi doporučit alternativu,kde se měří tep.frekvence bez hrud.pásu a je tam i čas.Děkuji.Vinklárková

Diskusia a poradňa k MIO Link biely
Príslušenstvo pre MIO Link biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Link bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Link weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Link weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Link Fehér.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií