AlzaBoxy Q1 PET

MIO Link šedý

Zobraziť katalóg
MIO Link šedý
5 6 hodnotení
Fitness náramok zápästný senzor srdcového tepu, pásik na zápästie s obvodom 149-208 mm, prepojenie s chytrými telefónmi pomocou Bluetooth, zobrazuje tiež farbou diódy aktuálnu srdcovú zónu bez nutnosti použitia telefónu
76,85 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EAMI010w Produktové číslo:  MI-56P-GRY

MIO Link šedý

MIO Link šedý je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Cenovo zaujímavý športtester MIO Link má patentovanú technológiu na kontinuálne meranie tepu na zápästí s vysokou presnosťou a bezdrôtové odosielanie nameraných údajov cez Bluetooth do chytrého telefónu . Je jedno či užívate platformu Google Android alebo Apple iOS, lebo na obe máte na výber mnoho kompatibilných aplikácií na vyhodnocovanie. Trojfarebnou diódou budú indikovať optimálnu tepovú úroveň na efektívný športový tréning.

Meranie tepovej frekvencie prebieha cez LED diódu na spodnej strane športtesteru. Tá svetlom odhalí krv pod kožou a následne elektrické senzory presne vyhodnotia jej prúdenie. Namerané hodnoty prechádzajú korekciou pomocou sofistikovaného algoritmu, ktorý zohľadňuje aj vplyv pohybu ruky pri behu. Zabudnite na rozmerné meracie pásy na hruď a pripnite si len hodinky, ktoré vás nebudú obmedzovať a môžete ich mať stále so sebou. Hodinky majú pohodlný silikónový pásik a vodeodolné prevedenie do 30 metrov.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:

  • LED indikácia pre zóny srdcovej frekvencie
  • Užívateľsky nastaviteľné zóny tepovej zóny s upozornením
  • Bluetooth 4.0 Smart bezdrôtový vysielač
  • Elastický silikónový náramok
  • Dobíjacie batérie (USB nabíjací redukcia)
  • Podpora fitness aplikácií vrátane MapMyFitness, miCoach, RunKeeper, Strava a iné
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, bude fungovat s aplikací Runtastic na iPhone?

Príslušenstvo pre MIO Link šedý
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií