Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MIO SLICE čierny - krátky pásik

Zobraziť katalóg
MIO SLICE čierny - krátky pásik
5 1 hodnotení
Fitness náramok - OLED displej, optický monitor srdcového tepu, 3D akcelerometer, bluetooth 4.0, ANT+, výdrž až 5 dní, vodoodolnosť do 30m (3ATM), na obvod zápästia 139.7 - 171.5mm
89,35 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  EAMI010v61 Produktové číslo:  MI-60P-BLK-SMA
MIO SLICE čierny - krátky pásik 89,35 € Použité

MIO SLICE čierny - krátky pásik

MIO SLICE čierny - krátky pásik je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Monitoring aktivity a spánku

Analyzujte priebeh svojich fyzických aktivít s elegantným fitness náramkom od spoločnosti Mio. Náramok slúži pre monitoring celodenných aktivít pomocou tepovej frekvencie. Pre lepší prehľad ho možno prepojiť s vaším mobilným zariadením, v ktorom môžete sledovať vaše denné štatistiky. Náramok vydrží až 5 dní na jedno nabitie, pričom dobitie trvá cca 1,5 hodiny.


Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery a vodoodolné prevedenie
  • Celodenný monitor aktivity a spánku
  • Veľmi presné merania srdcového tepu
  • Revolučný systém personalizovaného hodnotenia aktivity PAI (Personal Activity Intelligence) podľa tepovej frekvencie
  • Algoritmus výpočtu PAI založený na dlhodobom výskume životného štýlu (HUNT, 25 rokov, 45 000 respondentov, Nórsko)
  • Prehľadný a čitateľný OLED displej
  • Spolupráca s mobilnou aplikáciou Mio PAI
  • Vnútorná pamäť na 7 dní záznamov o aktivite
  • Výdrž v prevádzke 4 až 5 dní
  • Notifikácia prichádzajúcich hovorov a SMS
  • Bezdrôtová komunikácia cez Bluetooth 4.0 a ANT +
  • Krátky pásik pre obvod zápästia 139,7 až 171,5 mm

Ako funguje meranie?

Mio Slice vám poskytne základný prehľad o aktuálnom srdcovom tepe, dĺžke spánku, spálených kalóriách či dosiahnutej vzdialenosti a počtu krokov. Náramok zaznamenáva srdcový tep v štyroch rôznych časových intervaloch podľa toho, akú aktivitu práve vykonávate. Túto aktivitu sám rozpozná, preto nie je potrebné nič ručne aktivovať.


PAI - revolúcia v meraní osobnej aktivity

Mio SLICE ale nie je len ďalší fitness tracker, ktorý slepo počíta kroky bez ohľadu na intenzitu pohybu, fyzickú záťaž a hlavne rozdielne osobné parametre užívateľov. Namiesto toho po celý deň starostlivo sleduje vašu tepovú frekvenciu a vzhľadom na vaše pohlavie, vek, výšku a váhu zhodnotí dennú aktivitu formou tzv. skóre PAI (Personal Activity Intelligence).


 

Vo forme až do neskorého veku

 

Ak si chcete zachovať kondíciu až do vysokého veku, je odporúčané udržiavať tento „index“ aspoň na úrovni 100 bodov za posledných 7 dní. Táto základná cieľová hodnota je síce pre každého užívateľa rovnaká, ale jej výpočet je úplne unikátny pre každého z nich. Pre vaše zdravie totiž nie je dôležité, koľko krokov prejdete alebo či preferujete jógu pred činkami. Dôležité je, koľko srdca do toho dáte!


 

Algoritmus založený na serióznej vedeckej práci

 

Systém hodnotenia osobnej aktivity PAI využíva výsledky zozbierané výskumom HUNT, ktorý uskutočnila Lekárska fakulta Nórskej univerzity vedy a technológie. Tento historicky ojedinelý výskum detailne sledoval 45 000 osôb po viac ako 25 rokov z hľadiska fyzickej aktivity a ďalších faktorov s priaznivým vplyvom na zdravie a dlhovekosť. A práve neuveriteľné množstvo zhromaždených dát dokázala spoločnosť Mio pretvoriť v algoritmus na výpočet PAI.



Pre kvalitnejší spánok

Rovnako ako ostatné aktivity i spánok dokáže náramok sám detekovať, a to aj jeho jednotlivé fázy. Po prebudení si potom môžete jednotlivé fázy prezrieť v aplikácii PAI 2. Tento prehľad vám pomôže lepšie porozumieť spánkovému cyklu a môže vám pomôcť k optimalizácii spánkových návykov.


Elegantný a funkčný dizajn

Náramok Mio SLICE vďaka svojmu decentnému vzhľadu na seba zbytočne neupozorňuje a neprekáža pri bežných činnostiach. Zariadenie sa ovláda pomocou jediného tlačidla, ktorým aktivujete prehľadný OLED displej a následne listujete jednotlivými funkciami. Displej môžete tiež aktivovať jednoduchým pootočením zápästia smerom k sebe.


Mobilná aplikácia Mio PAI 2

Mobilná aplikácia Mio PAI 2 zabezpečí plnú funkčnosť a nastavenie zariadenia. Dáta sa priebežne synchronizujú a aplikácia vytvára prehľady o celodennej aktivite, spánku, cvičenie a PAI skóre. Kvôli bezpečnosti je možné pripojiť konkrétny náramok Mio SLICE iba k jedinému telefónu. Vzájomná komunikácia medzi zariadeniami prebieha bezdrôtovo cez rozhranie Bluetooth 4.0.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
28 g Hotovo!
Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
28 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma to v sebe aj hodinky? Dakujem ??

Príslušenstvo pre MIO SLICE čierny - krátky pásik
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií