Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Misfit Phase Silver

Zobraziť katalóg
Misfit Phase Silver
Smart hodinky –, krokomer, výpočet kalórií, akcelerometer, pripojenie pomocou Bluetooth, vibrácie, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilné s Android, iOS, Android a iOS, materiál remienka: koža
Kód:  DDV2002ab Stránky výrobcu

Misfit Phase Silver

Misfit Phase sú hybridné hodinky, ktoré svojím vzhľadom pripomínajú klasické analógové. Ovšem nenechajte sa zmiasť prvým dojmom, hoci Misfit Phase vyzerajú úplne obyčajne, tak v sebe kombinujú funkcie ako klasických, tak aj inteligentných hodiniek ako sú napr. krokomer, meranie vzdialenosti, kalórií či notifikácia. Ďalšou výhodou je vodotesnosť 5 ATM a neskutočná výdrž batérie až 6 mesiacov. Okrem toho svojich budúcich majiteľov oslovia nádherným dizajnom - púzdrom z nerezovej ocele potiahnuté hliníkovou vrstvou a koženým remienkom, vďaka čomu budú vhodným doplnkom ako vo voľnom čase, tak aj na obchodnom rokovaní.

Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž batérie až 6 mesiacov
  • Šikovné funkcie a notifikácia
  • Možnosť diaľkového ovládania mobilného telefónu
  • Analógové zobrazenie času
  • Vymeniteľné remienky
  • Vibračný alarm

Praktické funkcie

Misfit Phase, okrem analógového zobrazenie času, disponujú mnohými šikovnými funkciami - krokomer, meranie vzdialenosti, monitor dĺžky a kvality spánku. Budete tak mať dokonalý prehľad o svojich denných aktivitách. Namerané hodnoty je možné bezdrôtovo synchronizovať s mobilným telefónom, poťažmo mobilnou aplikáciou Misfit, kde si môžete jednotlivé namerané údaje podrobne prezrieť a zanalyzovať. Samozrejmosťou je tiež vibračný alarm. 

Tieto inteligentné hodinky prenášajú všetky dôležité upozornenia zo smartphonu priamo na vaše zápästie. Vibráciami vás upozornia na prichádzajúce hovory, SMS, e-maily či oznámenia aplikácií. Na ciferníku, na šiestej hodine sa nachádza farebný indikátor, ktorý si môžete ľubovoľne prispôsobiť - jednotlivé farby možno priradiť k určitým udalostiam (napr. modrá - SMS, červená - prichádzajúci hovor atď.).

Ovládajte svoj telefón

Hodinky sú vybavené "Smart" tlačidlom, teda akýmsi diaľkovým ovládačom, pomocou ktorého možno ľahko ovládať mobilný telefón a jeho aplikácie. Toto tlačidlo vám umožní na diaľku ovládať fotoaparát, hudobný prehrávač či spustiť vyhľadávanie mobilného telefónu, ak ho nemôžete nájsť. Komunikácia medzi hodinkami a telefónom prebieha prostredníctvom Bluetooth 4.0. Kompatibilita je zaistená s prístrojmi so systémami Android a iOS.

Dlhá výdrž batérie

Vymeniteľná batéria CR2430 sľubuje výdrž až 6 mesiacov - hodinky nemusíte po túto dobu dobíjať ako ostatné chytré hodinky. Misfit Phase sami aktualizujú čas podľa časového pásma, kde sa nachádzate. Poradí si aj s letným a zimným časom. 

Ak by vám dodávaný remienok nevyhovoval, možno ho ľahko vymeniť za iný, ktorý je potrebné zakúpiť samostatne. Šírka remienka je 20 mm.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude možné tyto hodinky propojit s aplikací S Healt??

Dobrý den, už máte nějaké informace ohledně kompability s androidem, a telefony samsung? Díky

Diskusia a poradňa k Misfit Phase Silver
Príslušenstvo pre Misfit Phase Silver
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Misfit Phase Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Misfit Phase Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Misfit Phase Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Misfit Phase Ezüst.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií