Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mitchell Combo Advanta SW spin 272

Zobraziť katalóg
Mitchell Combo Advanta SW spin 272
Rybárska súprava prútu, navijaka a vlasca, ideálna pre začínajúcich rybárov
Kód:  RYB463 Produktové číslo:  22021605934
Mitchell Combo Advanta SW spin 272 Predaj skončil

Mitchell Combo Advanta SW spin 272

Zaujali vás hmlisté rána strávené pri rybníku, ktorý prekypuje poriadnymi kaprami? Chcete si užiť veľkú dávku adrenalínu pri chytaní rýb? Ste začínajúci rybár a neviete, akú súpravu zvoliť? Práve ste našli to pravé. Súprava prútu Mitchell Combo Advanta spin je ideálnym prvým prútom pre nováčika alebo mierne pokročilého rybára. Na tejto udici sa naučíte základné zručnosti a rozviniete svoje prvé skúsenosti s rýchlosťou blesku.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny prút pre začiatočníkov
  • Kvalitný materiál
  • Dĺžka prútu je 2,7 metra
  • Produkt sa dá pri prenášaní rozložiť na 2 kusy
  • Navijak disponuje prednou brzdou
  • Kvalitný vlasec sa neroztrhne pri tuhom boji

Naučí vás, ako rybárčiť

Udica s dĺžkou 2,7 metra je ideálna na chytanie rýb na stredne veľkých vodných plochách. Blank z karbónového kompozitu s očkami TS vydrží súboj aj s väčším kaprom alebo sumcom. Materiál je veľmi pevný a ohybný, čo je naozaj dokonalá kombinácia pre začiatočníka. EVA rukoväť je veľmi príjemná na dlhšie držanie a zápolenie s odolnou korisťou. Udica sa dá rozložiť na dva diely a pohodlne prepraviť v obale. Transportná dĺžka produktu je len 140 cm.

Navijak ADV-40 FD disponuje prednou brzdou. Ložiská v rozložení 1 + 1 a hliníková cievka zaistia jednoduché navíjanie a popúšťanie vlasca v prípade potreby. Kvalitný vlasec je pripravený uchvátiť aj veľké úlovky. Veľa šťastia pri vašich prvých skúsenostiach.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mitchell Combo Advanta SW spin 272. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mitchell Combo Advanta centrifugálás SW 272.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií