Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Mivardi Batoh Easy 50 Green

Zobraziť katalóg
Mivardi Batoh Easy 50 Green
4,7 3 hodnotení
Rybársky batoh s objemom 50 l (rozmery 60×25×30 cm), výbava: nastaviteľné ramenné popruhy a vodoodolný
Kód:  RYB196 Produktové číslo:  2000010801084

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mivardi Batoh Easy 50 Green

Určite budete súhlasiť, že nech robíte čokoľvek, tak s kvalitným vybavením to ide vždy lepšie. To samozrejme platí aj pre rybárčenie. Či už ste rekreačný rybár, ktorý si rád zachytá dvakrát ročne na dovolenke, alebo človek, ktorý chodí s udicou k vode v každej voľnej chvíli. Bez správneho vybavenia to nebude nikdy ono. A preto vám spoločnosť Mivardi, okrem udíc a všetkého rybárskeho náčinia, ponúka aj široké spektrum kvalitného príslušenstva, ktoré určite využijete pri svojich rybárskych zážitkoch.

Ako každý rybár určite prenášate veľké množstvo rôznych pomôcok a malého príslušenstva. Presne na to vyrobila spoločnosť Mivardi tento úchvatný a objemný batoh s množstvom miesta na všetko, čo na rybárčenie potrebujete. Bohato čalúnené a anatomicky tvarované ramenné popruhy zaisťujú veľmi pohodlné prenášanie aj plne naloženého ruksaku.

Batoh disponuje špeciálnou konštrukciou na uloženie teleskopických prútov s navijakmi. Hlavné vrecko dopĺňa množstvo menších bočných vreciek na drobnejšie príslušenstvo a praktické bočné prúžky na upevnenie rybárskych doplnkov.

Kvalitu zabezpečuje dokonale nepremokavý materiál B-POL635D, ktorý je navyše veľmi odolný proti pretrhnutiu. Takisto vyniká perfektným spracovaním s použitím pevnostných spojok a doplnkov a pevným šitím. Určite oceníte aj kvalitné zipsy brániace pretekaniu vody a dizajnové držadlá Mivardi.

Parametre a špecifikácia:

Objem:
50 litrov

Materiál:
B-POL635D

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Objem
50 l Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Vodoodolné Hotovo!
Výška
60 cm Hotovo!
Šírka
25 cm Hotovo!

Objem

Objem
50 l Hotovo!

Výbava

Popruhy
Nastaviteľné popruhy Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Vodoodolné Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
60 cm Hotovo!
Šírka
25 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
30 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mivardi Batoh Easy 50 Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mivardi Batoh Easy 50 Green.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií