AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mivardi MX33 Wireless 3 + 1 Fialová + biela + žltá

Zobraziť katalóg
Mivardi MX33 Wireless 3 + 1 Fialová + biela + žltá
5 1 hodnotení
Sada signalizátorov - 3x hlásič + 1x priposluch, farba diód: fialová, biela, žltá
Kód:  JVR060362 Produktové číslo:  2000020818928 Stránky výrobcu
Mivardi MX33 Wireless 3 + 1 Fialová + biela + žltá Predaj skončil

Mivardi MX33 Wireless 3 + 1 Fialová + biela + žltá

Inovovaný systém bezdrôtových hlásičov záberu MX33 osvedčenej značky Mivardi je ideálnou voľbou pre každého rybára a predstavuje to najlepšie na trhu pre rok 2017. Hlásiče sú vyrobené v atraktívnom dizajne s maximálnou funkčnou výbavou. Sú vybavené všetkými funkciami, ktoré bezdrôtové hlásiče ponúkajú. Umožňujú nastaviť citlivosť, reguláciu i výšku tónu a to rovno v 8 stupňoch. Obsahujú ručne nastaviteľnú pozičnú diódu, automatickú synchronizáciu tónu a hlasitosti príposluchu. Iste oceníte aj nadštandardnú funkciu ochrany proti krádeži prútu.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtová technológia
  • Sada 3 farebných hlásičov a 1 príposluchu
  • Tichý režim, 7 úrovní hlasitosti
  • 8 výšok tónov a 8 úrovní citlivosti
  • Napájanie 9V batériami
  • Telá odolné proti dažďu (pogumované)
  • Systém proti krádeži prútu

Prepracované hlásiče

Bezdrôtové hlásiče sú v tejto sade dodané vo fialovom, bielom a žltom farebnom prevedení. Každý z nich umožňuje nastavenie do tichého režimu alebo ďalších 7 úrovní hlasitosti, 8 výšok tónov a 8 úrovní citlivosti. Účelnou výhodou je tiež záberová pamäťová LED dióda na každom z nich, ktorá bliká ešte 20 sekúnd po zastavení vlasca. Telá všetkých hlásičov sú kvalitne pogumované a chránia tak vnútornú elektroniku pred vlhkom a dažďom.

 

Prepracovaný príposluch

Bezdrôtový príposluch tejto sady je vybavený praktickým klipom, vďaka ktorému si môžete prístroj pohodlne pripnúť napríklad k opasku. Môžete ho nastaviť do tichého režimu s vibráciami alebo v 7 rôznych úrovniach hlasitosti. Príposluch umožňuje automatickú synchronizáciu s hlásičmi a to podľa hlasitosti aj podľa farby daného hlásiča. Rovnako aj odposluch je upravený do pogumovaného prevedenia na ochranu vnútornej elektroniky pred vlhkosťou a dažďom.

Ochrana proti krádeži prútu

Úplne jedinečnou funkciou oproti bežným hlásičom je u sady MX33 značky Mivardi aktívna ochrana proti krádeži prútu. Možno ju nastaviť manuálne a funguje na princípe akustického alarmu (približne 5 - 10 sekúnd) pri zdvihnutí prútu z vidličiek.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

tu ho máte za 60€ :D Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Mivardi MX33 Wireless 3 + 1 Fialová + biela + žltá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mivardi MX33 Wireless 3+1 Fialová + bílá + žlutá.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií