AD homeoffice PET

Mivardi Premium

Zobraziť katalóg
Mivardi Premium
5 1 hodnotení
Rybárske lehátko dĺžka 200 cm, šírka 80 cm
Kód:  RYB158 Produktové číslo:  2000010801527

Mivardi Premium

Určite budete súhlasiť, že nech robíte čokoľvek, tak s kvalitným vybavením to ide vždy lepšie. To samozrejme platí aj pre rybárčenie. Či už ste rekreačný rybár, ktorý si rád zachytá dvakrát ročne na dovolenke, alebo človek, ktorý chodí s udicou k vode v každej voľnej chvíli. Bez správneho vybavenia to nebude nikdy ono. A preto vám spoločnosť Mivardi, okrem udíc a všetkého rybárskeho náčinia, ponúka aj široké spektrum kvalitných bivakov a príslušenstva k nim.

Ako jedno z nich určite oceníte veľmi kvalitné a pohodlné prenosné ležadlo. Toto veľké, luxusné a veľmi pohodlné ležadlo disponuje veľmi stabilnou a zároveň extrémne ľahkou konštrukciou so šiestimi nohami. Základ tvorí úplne nový typ matraca z materiálu B-POL600D, ktorý je umývateľný, napriek tomu 100% nepremokavý. Tento materiál je tiež veľmi príjemný na dotyk, má výborné tepelnoizolačné vlastnosti a je veľmi odolný proti akémukoľvek mechanickému poškodeniu.

Matrac je vybavený veľmi kvalitným čalúnením, ktoré je anatomicky tvarované pre dosiahnutie naozaj maximálneho pohodlia. Prevratnou novinkou sú silné teleskopické nohy s pevnou aretáciou, ktoré umožňujú zdvihnutie hlavovej časti ležadla vysoko nad zem, čo je vhodné ako pre pohodlné sedenie, tak pre vstávanie.

Parametre a špecifikácia:

Hmotnosť:
7,9 kg

Dĺžka:
200 cm

Šírka:
80 cm

Nosnosť:
120 kg

Materiál:
Ľahká a stabilná konštrukcia s anatomicky tvarovaným matracom z odolného materiálu B-POL600D.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mivardi Premium
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mivardi Premium.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií